2777
2789

بوی بد دهان

باید لوزه هاتم بررسی کنی و گوارش و ...

جرمگیری نه درد نداره

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به میزان جرمتون داره. ولی برای جرم گیری معمولا بیحس نمیکنن. کمی درد داره.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

من بیماری لثه شدید داشتم جرم گیری کردم دکتر گفت چون لثه ات نرمه و تحلیل رفته خیلی از جرما زیر لثه ان و برا اون جراحی کردم خیلی بهتر شد بوی بد دهان و شکل و قرمزی لثه هام

جرم گیری پارسال تقریبا آذر ماه بود ۷۰۰ تومن شد

جراحی لثه هم هر فک ۳ تومن

تو تاپیکام هست اگه خواستی بخون

درد هم یکم داره ولی بعدش خوب میشه

شایدم بی حسی بزنن به بعضیا میزنن

من بیماری لثه شدید داشتم جرم گیری کردم دکتر گفت چون لثه ات نرمه و تحلیل رفته خیلی از جرما زیر لثه ان ...

منم یه دندون جلوم لثه اندازه یه دایره قرمز شده اگر فشار بهش بیاد خون میاد به دکتر نشون دادم میگه التهابه بعد میگه آبسه کرده باید بیای جرمگیری کنم هنوز نگفته چقدر وخیمه و جراحی میخواد یا نه خداکنه نخواد بدتر از همه این بوی دهان اذیت می کنه...

حتماََ میخونم ممنونم از راهنماییت❤️

منم یه دندون جلوم لثه اندازه یه دایره قرمز شده اگر فشار بهش بیاد خون میاد به دکتر نشون دادم میگه الت ...

ان شاالله که مشکل زیادی نیس حل میشه فقط پیگیری کن

برا من خیلی بد بود الان خیلی بهتر شده  از اونموقع

خواهش میکنم عزیزم

ان شاالله که مشکل زیادی نیس حل میشه فقط پیگیری کن برا من خیلی بد بود الان خیلی بهتر شده  از او ...

ان شاء الله آره دندون هر چی پیگیری نکنی بدتر میشه اذیت میشی.. خداروشکر حل شده

هزینش هم زیاده❤️‍🩹

ان شاء الله آره دندون هر چی پیگیری نکنی بدتر میشه اذیت میشی.. خداروشکر حل شده هزینش هم زیاده❤️‍🩹

آره خیلی زیاده🥲 پارسال کلا ۷ تومن دادم الان باز کشیدنی و پر کردنی دارم خیلی سختم میاد با این هزینه های زیاد