2777
2789
عنوان

دیگه رد دادم شوهرم و خانواده ام

418 بازدید | 19 پست

شوهر من وقتی اومد خواستگاری مامانم و بابام انقد از خودش و خانواده اش تعریف کردن

قبول کردم آشنایی باشه و خودمم عاشقش شدم

و ازدواج کردیم

شوهرم چون تو شهرستان هستیم زمین داشت گفت خونه می‌سازم

یه جوون ۲۴ ساله درآمد هم ماهی ۵ تا ۱۰ نوسان داره یا کمتر یا بیشتر

با سرمایه ۳۰۰‌م

خودشون گفتن تا یک سال و سه ماه عقد 

ما الان یکسال و ۶ ماه عقدم و به امید خدا تا برج ۸ عروسی می‌کنیم 

تورم و گرونی خیلی اثر گذاشت و شوهرم‌چون پشتیبان مالی نداشت خودش باید کم‌کم جلو می رفت خب یه مقدار طول کشید

حرف عقد بود مامانم جلو خاله هام گفت نمی‌ذارم دیگه بیشتر از این عقد باشه یعنی بعد برج ۸ من خیلی ناراحت شدم جلو اونا همچین حرفی زد که پرو بشن پس فردا اونام به من چیزی بگن

تا اینکه به مامانم گفتم چرا جلو اونا حرف زدی

مگه وقتی فلانی اومد خواستگاری گفتی پول گفتی خودش و خانواده‌ش ؛ آره خودش گفت این تایم عقد ولی درک داشته باشین گرونی هست نمیتونم فشار بهش بذارم خودش کم تو فکر نیست بهش بگم برو دزدی کن؟ گفت ما بهش چیزی نگفتیم

گفتم آره دیگه خودتون فرشته در نظر گرفتید جلو اون جوری نشون می دید انگار درکش می‌کنید نمیدونه فشار و حرفش روی منه؛ الان حق دخالت ندارید سر این موضوع قبل عقد می‌گفتین برو با خونه بیا نه الان که دارید می بینید چقد داره زحمت میکشه نمیتونم رو فشار بذارمش 

گفتم باشه میریم بهش میگم‌‌الکی الان اومدم زنگ بزنم 

ولی نمیگم

چرا درکمون نمیکنن پدر و مادرم و بقیه

بخدا تو این شرایط سخت اقتصادی واسه دو تا جوون که داره خونه می‌سازه و بره خونه خودش سخته خیلی هم سخته 

چیکار‌کنم‌بخدا

دلم خونه از مادر خودم 

میگه بابات هم‌ میگه زشته 

چیش زشته؟

آره قول داد خودش انقد تو فکره داره دائم‌کار می‌کنه تو هفته شاید دو سه بار در حد دو سه ساعت ببینمش دارن میبینن ولی درک‌نمیکنن نمیتونم بیشتر از این تو فشار بذارمش

حرصم میگیره مامانم اونوقت جلو جمع میشه هی تعریف میکنه 

یکی نمیدونه تو خونه چه بلایی سر من بدبخت میاره

طرف ۶ سال تو عقد بودن تا همه چیو اماده کردن بعد رفتن خونشون

ما الان دو تا دختر عمو هام‌دو سال شد

یکیش خب دو سال طولش داد آخر رفت تو اتاق خونه مادرشوهر

یکیش هم بنده خدا فوتی زیاد تو آشنا مادرش پیش اومد و داماد باز میخواد بره مستاجر 

درک‌نمیکنن ما داریم‌خونه میسازیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه هنوزم مال دهه ۴۰ هستن بعضی خانواده ها اعقایدشون و میگن خوی نی عقد زیاد بمونه 

والا پدر مادر من پیر نیستن آخر ۵۰

با بیرون رفتن اینا هم مشکلی ندارن

روشن فکری خودشون هم داشتن سر آشنایی و اینا 

ولی سر این موضوع خیلی رو اعصاب من رفتن 

وایی منم عقدم طفلی شوهرم تنهایی خونه میسازه برای هر کاری تنها میدوه از این طرف بابا ومامانم هی میگن چرا تموم نمیکنه چرا فلان انگار نمیفهمن چقدر گرونیه یه جوون کم سن چطور تنهایی خونه بسازه 

اعصاب نزاشتن برام مخصوصا بابام فقط دلم میخواد زود عروسی کنم برم از دست بابام راحت شم زبونش عین نیش ماره 

وایی منم عقدم طفلی شوهرم تنهایی خونه میسازه برای هر کاری تنها میدوه از این طرف بابا ومامانم هی میگن ...

اخ پس میفهمی چی‌بگم 

من مادرم

اینکه تو شرایط سختت خانواده درکت نکنه خیلی درد داره

والا پدر مادر من پیر نیستن آخر ۵۰ با بیرون رفتن اینا هم مشکلی ندارن روشن فکری خودشون هم داشتن سر آ ...

نه من نظور عقایدشون هست ک مثل اون زمان میگن مثلا مامان بابای خودم فوق العاده اوکی بودن حتی می‌دونستن با شوهرم هستم همه میگفتن مهریه بالا که مجلس داشت بهم می‌خورد بابام گفت چون دخترم دوسش داره ی سکه و حتی سر حجاب هم فوق العاده راحتم ولی دقیقا سر عقد ۶ ماه عقد بودیم قشنگ معلوم بود ناراضین🤣