2777
2789
عنوان

متنفرم از ...🥺🥺🥺😒😒🥲🥲😑🥺

455 بازدید | 23 پست

وقتی میبینم بعضی بازیگرا و آدم معروفا هنوز از رابطه قبلی در نیومدن رفتن تو بعدی خیلی ناراحت میشم ‌. من خیلی وقته دارم چله و دعا و..‌.. خلاصه هرکاری بگی کردم 😑😑😒😒😒خیلی ناراحتم واقعا نمیدونم درک میکنید یا نه . بعد مثلا یکی مثل آناشید برای چهارمین بار ازدواج کرد . فک کنم ازدواج نکردن به سرمایه پدر بستگی داره . هرچی بابات سرمایه ش بیشتر باشه تو ازدواج میکنی وگرنه باید بپوسی 🥺🥺🥺💔💔💔💔🖤🖤🖤سالهای سال دعا بگیری و هیچکی تحویلت نگیره 😭😭😭😭😭😭مگه میشه آدم عین ابر باشه هیچکی نبیندش؟؟؟مردم باهوش تر از این حرفان که کسیو نبینن. نمیدونم شایدم دعانویس خوب بتونه کاری بکنه این تنها راهیه که بنظرم میاد . اگه دارید معرفی کنید😒😒😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرت چند تا چند تا ازدواج کردن خوبه؟! ازدواج نکردن بهتر از ازدواج ناموفقه

برو توی اجتماع، فعال باش مثلا توی مسجد برنامه های فرهنگی برای تابستون و... تا بالاخره یکی تو رو ببینه خوشش بیاد

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه
اینا یک مشت اشغال مثل خودشون میگردن توهم دوست داری با اشغال بگردی  همون اناشید شوهر چهارمیه یک ...

وقتی میبینی یه آدمی که فرار کرده از خونشون رفته یه کشور دیگه بعد هزار نفر دنبالشن هی گل براش میارن 🥺🥺🥺ناراحتیت بیشتر میشه

به نظرت خوبه به خاطر پول بابات بیان خاستگاریت؟

ولی این یه واقعیته اونا ک پدر پولداردارن خاستگار خوبم دارن حتی خاستگار خوش اخلاق هم سراغ خانواده پولدار و اسم رسم دار میرن

پدر و خانواده هیچ خودت برای ارتقای موقعیتت چکار کردی ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بنظرت چند تا چند تا ازدواج کردن خوبه؟! ازدواج نکردن بهتر از ازدواج ناموفقه برو توی اجتماع، فعال باش ...

نگران نباش مردم منو دیدن . هیچکی سمتم نمیاد وگرنه ابر که نیستم دیده نشم