2777
2789

نمیدونم چرا انقدر خوشحال شدم هیجان زده شدم بیشتر 

اصلا یهو دلم خواست تعلیق شم🤣🤣 

ولی جدی ممنون بابت کسانی که نی نی یار رو تگ کرد ❤️❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خودت بیا 

چی داری میگی 

توهم زدی؟

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
شمارمو گذاشتم خواستم ببینم رنده یا ن😅😂

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

من آقا هستم . بانو کارتون خیلی خطرناک بود ممکن بود کسی اطلاعات را بردارد. البته امیدوارم کسی برنداشته باشه بانو

آقا هستم. مخاطب محترم اگه بهتون بی احترامی کردم اخطار بدید ، اگه گوش نکردم گزارش بزنید.
من آقا هستم . بانو کارتون خیلی خطرناک بود ممکن بود کسی اطلاعات را بردارد. البته امیدوارم کسی برنداشت ...

بله درست عرض میکنید 

یه اشتباهی کردم 

خب راستش یکم تو حال خودم‌نبود 

بله درست عرض میکنید  یه اشتباهی کردم  خب راستش یکم تو حال خودم‌نبود

نه مشکلی نیست بالاخره پیش میاد. ولی شماره ی رندی بود بانو

آقا هستم. مخاطب محترم اگه بهتون بی احترامی کردم اخطار بدید ، اگه گوش نکردم گزارش بزنید.