2777
2789
عنوان

مادرشوهرم..

1465 بازدید | 53 پست

روزخواستگاری ودوران آشنایی خانواده همسرم خیلی مرتب وشیک پوش میومدن ..ولی بعدازازدواج متوجه شدم فقط ظاهری بوده

مادرشوهرم مرتبا دوست داره اثبات کنه که فقیرن درحالی که یه زندگی معمولی دارن،ازهروسیله دورانداختنی استفاده میکنه ازبطری وپاک گرفته تا ...باهاشون وسیله می‌سازه...

به شدت تمییزن ولی مدام دوست داره بگه بی پولن نه اینکه ازما بخوادبهش چیزی بدیم اصلا ..ولی خوشش میاد انگار که بقیه حس کنن اون فقیره..

بارها خجالت زدگی رو توی صورت همسرم دیدم..

مثلا کلی کاسه وظرف داره ولی وقتی من یه بار با دخترعموم رفتم اونجا توی درب قوطی براش شکلات میاورد...

جلوی بچه هاش از فقر حرف میزنه ومیبینم که چقدر اونا خجالت میکشن..

بچه ها فقیر نیستن اصلا..ولی اصلا دلش نمیاد انگار چیزی رودوربندازه..بارها بقیه میخرم کردن ویا میگفتن به خانواده همسرت کمک کن..

اطراف شیراز زندگی میکنن وازهم دوریم ولی هربار که میرم دلم میخواد زود برگردم خونمون..

خیلی مهربون،همیشه برام سوغاتی محلی میزاره خیلی هم دوسش دارم ولی این رفتارش آبروبرامون نزاشته..

فکرشو بکنید بالباسی که میرفت بازار وجاهای معمولی اومد عروسیمون..روسری که سر می‌کرد روبه عنوان دم کنی استفاده می‌کرد..

موهاش رو رنگ می‌کرد بعد به میگفت پول نداشتیم رفتم رنگ ۵ ،۶هزارتومنی خریدم زدم..فکر میکنه من بلد نیستم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرم یه بار جلوم گریه کرد..ولی الانا میبینم فقط سکوت میکنه..

بچه ها جلوی من اوایل میرفت لباس پاره می‌پوشید بعد فکر کنم خواهرشوهرم بردش تواتاق لباسش روگفت عوض کنه..

میگه میرم‌رنگ میخرم لباسام رو رنگ میکنم..

ای خداااا کاش مادر شوهرا اینجا بودن حرفای اونارم درمورد عروسشون میشنیدیم 😑

نگران نباش چندسال دیگه پسرایه نی نی سایتی ها بزرگ میشه کلا پربازدیدا عروسم فلان عروسم بیساره 

اسی کار نداشته باش عادی رفتار کن جوری که انگار فقیر بودن یا نبودنش برات مهم نیس از سرش میوفته

شاید اینجوری میکنه که شما یاد بگیری و کم خرج کنی؟

مثلا مادر شوهر من یه کیفرو کفش گرون ست تازه خریده بود الکی میگفت مال چند سال پیش😆

اخه مادر شوهرم خیلیییی ولخرجه

برا همین جلو بقیه اینجوری میگه که ماها یاد نگریم بخواییم مثل اون شیم😆

الان بد بیراه بهش بگیم چیکار کنیم دقیقا بگو تا همون کارو کنیم تا دلت خنک بشه🥴

نمیخوام بد وبیراه بگین..دلم میخواد کمکش کنم...درحدی بوده که نامزدی پسرش بهم خورده..

خیلی ازاین رفتارا داره به زندگی ما کشیده میشه ..برام فالی داغون وپاره آورده واصرار داره من ازش استفاده کنم

چه آدم بامزه و ساده دلیه...

باور کن همین آدم ، یه تار موش می ارزه به مادرشوهرای بدطینت و مارموز ...

به نظرم سبک زندگی اون به خودش مربوطه

نمیتونه چون تو خوشت نمیاد یا فکر میکنی آبروت میره ، جور دیگه زندگی کنه که.

اگه با یه خانواده تازه بدوران رسیده پولدار ازدواج میکردی، مطمئن باش همون مادر شوهر ، میگفت عروسم باعث آبروریزیمه چون مثلا روسریش برند نیست!

میخوام بگم نگاهت به دل و ذات آدما باشه و بذار با سبک زندگی خودشون خوشحال باشن ، به همونی که هستن احترام بذار 🙂

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️
شاید اینجوری میکنه که شما یاد بگیری و کم خرج کنی؟ مثلا مادر شوهر من یه کیفرو کفش گرون ست تازه خریده ...

نه فکر نمی‌کنم عزیزم..ببین به خاطر این رفتارش بقیه فامیلاشون پیشش نمیرن ونمیان وباعث شده بچه هاش هم دیگه جایی نرن..