2777
2789

معمولا مث قبل ب زندگی ادامه میدم

گاهی زیارت عاشورا میخونم

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نیم روز تاسوعا به دنیا میاد ان شاالله

احتمالا یه کیک و آبمیوه هم توی مراسم پخش کنم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

مطابق هر سال، تیپ یه دست مشکی میزنیم، میریم پافی های هیئت های چیذر رو دید می‌زنیم 

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

هیچ کار  امام حسین چه نیازی داره به من؟ کاری هم داشتم از خدا میخوام امام حسین فوق العاده محترم و جایگاه بالا و والایی داره ولی بازم من هر چی بخوام از خود خدا میخوام ایاک نعبد و ایاک نستعین تنها تو را میپرستیم و تنها از تو یاری میجوییم منم هم تنها از خود خدا میخوام 

این ایام هم حرمت داره و یادآوری امر به معروف و نهی از منکر هسش به خاطر همین حرمت نگه میداریم ولی بازم حاجتمو از خدا میخوام

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

فاش میگویم وازگفته خود شاد حسین
بنده عشق تو ام خانه ات آباد حسین

بنویسد مرا ریزه خور خان حسین
بنویسید مرا دست به دامان حسین
سرمن روی قدمهات به سامان برسد
بنویسید مرا بی سرو سامان حسین
بنویسید که ای کاش شوم مثل زهیر
قاری آیه ای از مصحف چشمان حسین
هر که از راه و طریقی به هدایت برسد
بنویسید مرا عبد مسلمان حسین
در قیامت که خداوند بخواند حکمم
روی پرونده نوشته است که مهمان حسین

"موسی علیمرادی"

مطابق هر سال، تیپ یه دست مشکی میزنیم، میریم پافی های هیئت های چیذر رو دید می‌زنیم 

پافی های هیئت های چیذر چیست؟ من نمیدونم 🤕

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
هیچ کار  امام حسین چه نیازی داره به من؟ کاری هم داشتم از خدا میخوام امام حسین فوق العادع محترم ...

انشاءالله که مشکلاتتون برطرف میشه 

اما اما حسین خیلی بیشتر از اینا می ارزه 

من نمیخوام تظاهر کنم که خیلی میشناسمشون ،نه، یا خدا رو اعوذبالله قبول ندارم،اتفاقا عاشقشم.

اما خیلی از افراد هستن که امام حسین(ع)حاجتاشونو براورده.یکیش خودمم

۴۰ روز زیارت عاشورا خوندم خودش مشکلمو برطرف کرد