2777
2789
عنوان

سوزش مقعد کودک

11198 بازدید | 12 پست

پسرم 3 سال نمی داره قبلا یبوست داشت الان خوب شده ولی همیشه میگه میسوزم پشتشه.. 6،7 تا دکتر بردم و معاینه شده زخمی ار بیرون نبوده ..هنوز خوب نشده..ممکنه از داخل باشه کسی تجربه داشته... متخصص داخلی اطفال خوب قم کسی سراغ داره ترخدا راهنمایی کنید که من و بچم هرروز گریه میکنیم باهم سر این خیلی اذیت میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر دانشمند من میبرم پسرمو دکتر خیلی خوبی هستن

دداخلی میخوام باشن. متخصص اطفال های بردم همین دانشمند هم بردم. داخلی بزرگسال چندتا پرسیدم این سن معاینه نمیکنن

منکه قم نیستم نمیشناسم.ولی یا انگلی کرمی چیزی‌داره یا شقاق مقعد گرفته همون ترک مقعد یام همورویید داخلی‌داره‌‌ باید یه دکتر خوب ببریش.

برای اینکه سوزشش کم بشه اولا نذار‌اصلا یبوست بگیره چیزای ملین بده بخوره.مخصوصا الان که تتبستون از بارار تره باز که ارزوتر باشه خودت انجیر الوزرد نرم هلو بگیر خشک کن.یکمشم لواشک کن برای زمستونش بذار جانیوه ای یخچال خراب نشده تا یبوست میگیره سریع یمشت بنداز توآب نرم بشه با همون ابش بده بخوره.

وکره خوراکی رو بگیر اندازه شیاف برش بزن بذار فریزر که منجمد باشه وهروقت میگه میسوزه یه تیکه ازون کره روبذار روی خود مقعدش تا کره آب بشه ویکم نرم بشه

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
الان شکمش چند بار در روز کار می کنه؟ نرم هست یا حالت سفت و گوله گوله یا لوله ای کار می کنه؟ 

درد شکم، بی اختیاری مدفوع یا ادرار، سابقه عفونت ادراری هم داره؟ 

از چه سنی یبوست رو داشت و چه مدت طول کشید تا درمان شد؟ 

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
یک روز درمیان کار میکنه.. اصلا هم سفت نیس. نرم و طبیعی

ببینید یبوست که تو بچه ها ایجاد می شه خیلی وقتا علتش اینه که بچه اصلا از دفع می ترسه و حس بدی داره واسه همین عادات روده هم تغییر می کنن برای این که این عادات روده دوباره به حالت طبیعی برگردن درمان طولانی مدت لازمه یعنی حدود 1 سال باید پودر پیدرولاکس مصرف بشه و کم کم قطع بشه اینو گفتم که ببینید یبوستش به خوبی درمان شده یا نه. یه چیزیم که هست باید صبح موقع بیدار شدن و 2 بار دیگه هم موقع ظهر و شب حتی اگه احساس نیاز به دفع نداره بره 5 دقیقه سر دستشویی بشینه. این موارد لازمه تا روده ها به حالت طبیعی برگردن. خیلی موارد درد مقعد کودکان عارضه یبوسته اما برای تشخیص معاینه و بررسی باید صورت بگیره. بهترین کار اینه برید پیش یک فوق تخصص گوارش اطفال؛  هم معاینه می کنن هم اگه لازم بدونن می تونن با دوربین وارد کانال مقعد بشن و قسمت های داخلی رو هم بررسی کنن(شبیه کلونوسکوپی) 

تو اصفهان دکتر پیمان نصری دکتر خوبین. 

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست