تو این چند سال اخیر به شدت بد شانسم
مجبور شدم خونه م که شبیه کاخ ملکه انگلیس بود رو بفروشم به قیمت کم و یه خونه کوچیک بخرم
خونه جدیدمون قبلا توش یه پیرمرد یه پیرزن و یه پسره که بچه این دوتا بود مردن و وقتی وارد خونه شدیم دو هفته بعد بابام سکته کرد مرد و ثروتمون به شدت کم شد یعنی میتونم بگم رسما ۱ چهارم ثروت قبلیمو الان دارم مامانم به شدت بد اخلاق شده خواهر برادرام باهام اینقدر بد شدن و اینقدر رفتارشون عوض شده انگار من بابامو کشتم و همه دوستامو از دست دادم ، عشقم که ۵ سال تموم از ته قلبم عاشقش بودمو از دست دادم ، از بهترین دوستام دور شدم و حتی نمیتونم بهشون پیام بدم ، مریضی های مختلفی میگیرم و تا خوب میشم یخ مریضی دیگه میگیرم ، قبلا همه حتی غریبه ها هم وقتی منو میدیدن خیلی باهام صمیمی بودن انگار همدیگرو ده ساله میشناسیم و بچه ها و حیوانات منو خیلی دوست داشتن اما الان حیوون ها ازم فرار میکنن و شرایط مثل قبل نیست ، بار ها نزدیک بود بمیرم و یه بار ساختمون سرم خراب شد یه بار گیر یه خلافکار افتادم ، عمو هام حتی سرشونو بالا نمیگیرن بهم نگاه کنن و چند باره توی این خونه دارم موجودات عجیب غریبی میبینم یخ بار داشتم سلفی مینداختم دیدم یکی پشتم رد شد و بی دلیل از طبقه بالا خونمون میترسم و کلی چیزای دیگه
کسی میدونه چیکار کنم از این بدشانسی خلاص شم ؟