2777
2789
عنوان

بدشانسی

81 بازدید | 8 پست

تو این چند سال اخیر به شدت بد شانسم

مجبور شدم خونه م که شبیه کاخ ملکه انگلیس بود رو بفروشم به قیمت کم و یه خونه کوچیک بخرم

خونه جدیدمون قبلا توش یه پیرمرد یه پیرزن و یه پسره که بچه این دوتا بود مردن و وقتی وارد خونه شدیم دو هفته بعد بابام سکته کرد مرد و ثروتمون به شدت کم شد یعنی میتونم بگم رسما ۱ چهارم ثروت قبلیمو الان دارم مامانم به شدت بد اخلاق شده خواهر برادرام باهام اینقدر بد شدن و اینقدر رفتارشون عوض شده انگار من بابامو کشتم و همه دوستامو از دست دادم ، عشقم که ۵ سال تموم از ته قلبم عاشقش بودمو از دست دادم ، از بهترین دوستام دور شدم و حتی نمیتونم بهشون پیام بدم ، مریضی های مختلفی میگیرم و تا خوب میشم یخ مریضی دیگه میگیرم ، قبلا همه حتی غریبه ها هم وقتی منو میدیدن خیلی باهام صمیمی بودن انگار همدیگرو ده ساله می‌شناسیم و بچه ها و حیوانات منو خیلی دوست داشتن اما الان حیوون ها ازم فرار میکنن و شرایط مثل قبل نیست ، بار ها نزدیک بود بمیرم و یه بار ساختمون سرم خراب شد یه بار گیر یه خلافکار افتادم ، عمو هام حتی سرشونو بالا نمیگیرن بهم نگاه کنن و چند باره توی این خونه دارم موجودات عجیب غریبی میبینم یخ بار داشتم سلفی مینداختم دیدم یکی پشتم رد شد و بی دلیل از طبقه بالا خونمون میترسم و کلی چیزای دیگه 

کسی میدونه چیکار کنم از این بدشانسی خلاص شم ؟

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همشم شبا تو خواب و بیداری از طبقه بالا خونه صدا می‌شنوم اما به مامانم که میگم باور نمیکنه ، و کلا همه ازم بدشون میاد ، حتی قیافم هم عوض شده قبلا خیلی خوشگل و خوش هیکل بودم موهای بلند و صافی داشتم اما الان همشو از دست دادم 😭 یکی بگه چیکار کنم از شر این بدشانسی خلاص شم ؟

واقعیه بخدا 😭

جون دل، نه روح وجود داره و نه شانس، هر دو خرافات هستن

شما هم « احتمالا » فیلم ترسناک یا همچین چیزی دیدی و الکی نگران شدی

هیچ خونه ای نحس نیست

اینا صرفا توهمه

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
جون دل، نه روح وجود داره و نه شانس، هر دو خرافات هستن شما هم « احتمالا » فیلم ترسناک یا همچین چیزی ...

عزیز من اینهمه اتفاق واسم تو این چند سال میوفته قبلا زندگیم اینجوری نبود رسما احساس میکنم افسرده شدم 

جون دل، نه روح وجود داره و نه شانس، هر دو خرافات هستن شما هم « احتمالا » فیلم ترسناک یا همچین چیزی ...

بعدشم عزیزم هردو وجود دارن هم روح هم شانس توی قرآن راجب هردو نوشته و اثبات اینکه وجود دارن هست من قبلا بچه بودم با دوتا چشمای خودم تو دو متری خودم جن دیدم اونم دوتا و دوستمم همراهم بود اونم دید