2777
2789
عنوان

ی پسره

101 بازدید | 12 پست

حدود دو سال پیش باهم بودیم

یک سال پیش ازش جدا شدم ازونموقع ولم نمیکنه

35 تا خط ازش بلاک دارم😐با گوشی اینو اون بهم پیام میده یا تهدید میکنه

یا میاد میگه برگرد یا میاد نصیحت میکنه

متاسفانه خونشونم دوتا کوچه پایین تره من نمیدونم چیکار کنم با این یک ساله تمومع ول کنم نیس

نمیتونمم ازش شکایت کنم یا به خانوادم بگم

دوست داره شاید وگرنه دلت میکرد

خب اخه مریضع

موقعی کع باهم بودیم به من میگفت پیش بابات خیلی نگرد 

وقتیم مصلا بابات میاد با شال و مانتو جلوش بگرد

مریض و شکاکه

مشکل روان پریش هم داره موقعی ک باهاش بودم خاهر خودش بهم گفت تا ازین بدتر نشده ازین جدا شو ما هممون میدونیم داداشم مشکل داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اخه مریضع موقعی کع باهم بودیم به من میگفت پیش بابات خیلی نگرد  وقتیم مصلا بابات میاد با شا ...

مریض نیست روانیه،پس فردا این آدم بچه دار شد دوست داره دختر خودش جلوش با شال بگرده؟چه آدمایی پیدا میشن آدم کپ میکنه

من خودم پسرم ولی میدونم آدمای اینشکلی وجود دارن در کل خوبه که ذاتشو نشون داده خودش و الا کار به ازد ...

نه مگه دیوونم با همچین ادمی ازدواج کنم

مصه کنه هم چسبیده بهم ولم نمیکنه

یا میاد ازم ایراد میگیره یا میگه اگ فلان کارو کنی مصلا بری با یکی دیگه ی بلایی سرت میارم😐😐😐من خودم میدونم مال این حرفا نیس ولی رو اصابع

نه مگه دیوونم با همچین ادمی ازدواج کنم مصه کنه هم چسبیده بهم ولم نمیکنه یا میاد ازم ایراد میگیره ی ...

چقد بیشخصیته در کل یه بار گوشیو بدین پدر یا داداشتون تهدیدش کنه بشینه سرجاش

نه مگه دیوونم با همچین ادمی ازدواج کنم مصه کنه هم چسبیده بهم ولم نمیکنه یا میاد ازم ایراد میگیره ی ...

خب تو خطتو عوض کن

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن....دنیا پر از حساب کتابه....!!!!!💯♻️