2777
2789

ملنگو نرش شاید حرف بزنه ولی ماده ن

بعد دونیم سالم بالغه تقریبا باید جوجه میگرفتی 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسیار سخت ملنگوها سرسختن کلا

احتمال حرف اومدنشم کمه  خیلی تمرین و تکرار میخواد

ملنگو داشتم ۶ سال پیش بعدش کاسکو گرفتم

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
یعنی با تلاش و صبر هم حرف نمیزنه؟!

من ک نتونستم 

حالا تو تلاشتو بکن

من الان عروس دارم چندکلمه صحبت میکنه

همه صداهای قناری و گنجشک و کلا پرنده هارو تقلید میکنه خیلی باهوشع و از جوجگی بزرگش کردم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من ک نتونستم  حالا تو تلاشتو بکن من الان عروس دارم چندکلمه صحبت میکنه همه صداهای قناری و گنج ...

اخه عروس هلندی اصن جذاب نیستن شوهرم مینا دوست داشت از بس زشت بودن نخواستم

سلام اسی 

میدونم این تاپیک برا دو سال پیشه 

من یه ملنگ ۴ ماهه گرفتم فعلا هیچی نمیخوره ، این طبیعیه؟؟کی باهام دوست میشه😁

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

سرلاکی نیست هنوز؟!؟یا شاید غذای خاصی داره

سلام 

الان دیگه همه چی میخوره از روز سوم همه چی خورد 

ولی عوضی گاز میگیره 🤣

کی باهام دوست میشه بیاد رو دستم نازش کنم 

دیروز از پشت میله ها سرشو وقتی داشت بازی می کرد نوازش کردم 

من یع عروس داشتم مرد خیلی بهش وابسته بودم 🥲 همش دور من میچرخید باهم بازی میکردیم 

دوست دارم اینم زود تر دستی بشه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

۴ ماهشه همه چی میخوره 

بهم یه سری نکات بلدی بگو 

ممنون میشم ازت

سلام الان دیگه همه چی میخوره از روز سوم همه چی خورد ولی عوضی گاز میگیره 🤣کی باهام دوست میشه بیاد رو ...

اهلی کردنشون خیلی طول میکشه اول باید حوصله داشته باشی و دوم اینکه بهش حس امنیت بدی اول فقط برو کنار قفسش وایسا بعد روزا سوم چهارم وقتی ک وایستادی ک صدای واحدی مثل سوت دربیار بعد از ۵ روز وقتی دیدی حالت تدافعی برات نمیگیره آروم آروم دستتو نزدیکش کن ی دفعه نبر جلو هر روز بیار دستتو جلوتر با انگشتاتم نر ساعتو ببر نزدیکش همینجور آروم آروم برو تا بهت اعتماد پیدا کنه