2777
2789

۲۹۰ تومن

تقریبا دو ماه پیش

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

من نمیدونم چیه اصلا

سوال منم در خصوص بارداری و... هس ممنون میشم کمکم کنید  

من میخوام اقدام کنم موندم چیکار باید کنم و هزینه هاش چقدر میشه تا 9 ماه 

و اینکه بچه خرجش حدودی ماهی چنده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چیه اصلا سوال منم در خصوص بارداری و... هس ممنون میشم کمکم کنید   من میخوام اقدام ک ...

خرج ازمایشا و سونو ها تقریبا زیاده تو بارداری الانم یکسری ازاد حساب میشه بیمه تکمیلی داشته باشی خیلی بهتره اما خودت بچه نمیشه حساب کرد چقدر هزینه داره 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
من نمیدونم چیه اصلا سوال منم در خصوص بارداری و... هس ممنون میشم کمکم کنید   من میخوام اقدام ک ...

عزیز جان تا بیاد دنیا اگه بیمه نداشته باشی حدودا ۵الی ۶ میلیون خرج داره 

سزارین ۱۱ میلیون 

سیسمونی هم که کم خرج کنی ۵ میلیون 

بیاد دنیا هم ماهی ۳ بذار کنار 

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   
موندم چیکار کنم بین دو راهی گیر کردم بدجور 

اول از اینکه برای من و دور اطرافیانم اینطور بوده بچه اومد واقعا روزی با خودش اورد یعنی هم خودم هم برادران هم خواهر شوهرم اینطور بود واقعا قدیمی ها هرچی میگن راست گفتن اما اگه شرایط مالی خیلی خوب یا خوبی نداری یکم پس انداز کن بعد بیار اما اگه زندگی معمولی داری مستاجر نیستی بزار بشه خدا خیلی بزرگه 

اول از اینکه برای من و دور اطرافیانم اینطور بوده بچه اومد واقعا روزی با خودش اورد یعنی هم خودم هم بر ...

منم شنیدم این حرفو همه میگن 

شرایط مالیمون خوبه مستاجرم نیستیم ولی خب داشتیم خونه میساختیم تا سقف رفته دیگه پول کم آوردیم 

موندم پس انداز کنیم تا چند سال دیگه خونه بسازیم تکمیل شه یا بزارم بچه اول گیرم بیاد ۲ ساله ازدواج کردم

بیمه تکمیلی نیستم  طبیعی نمیدونی چنده؟ چقد خرج زیاده ترسیدم😂

طبیعی تو بیمارستان دولتی مجانی عزیزم اما تو اولین بچه ات نمی‌دونی شرایط بدنت چجوریه است طبیعی میشه یا نه من سره دخترم بیمه تکمیلی بودم همه چی برام مجانی شد رفتم چند تا از بیمارستان های خوب شهرمونو دیدم برای زایمان اما اینجور که میخواستم نشد زود به دنیا اومد اجباری باید میرفتم بیمارستان دولتی و مجانی شد