2777
2789
عنوان

من چی میتونم بگم؟

153 بازدید | 7 پست

یادتونه گفتم با دختر عموم درگیری لفظی بینمون پیش اومد سر یه مسئله ای  دختر عموم پری شب تو خونه ی مامان بزرگم اومد اتاق و من و دختر عمم داشتیم دوتایی عکسای دختر عممو میدیدم گفت بره بیرون منم خواستم پاشم برم ک گفت بمون با تو کار دارم گفتم من باتو کاری ندارم گفت توروخدا نگهم داشت گفت میخوان بیان خواستگاریم من حس میکنم قلب تورو شکستم میشه باهام آشتی کنی و روز خواستگاری بیای خونمون کنارم باشی تو برام عین خواهری و.... من هیچی نگفتم گفتم آیلار برو پی کارت از دیروز تا حالا بستتم ب پیام فردا خواستگاریه باید باشی میای؟ نظرتون چیه چی بهش بگم  باهاش آشتی کنم؟؟؟یه دلم میگه آشتی یه دلم میگه ن یه دلم..... چ کنم؟ 

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی همون ایلاره رو میگی که تاپیک زده بودی یهو پسری ک ب تو ابراز علاقه میکرد گفت عاشقته و آیلارم گفت دل به دل را داره بعد تو با آیلار دعوات شد گفت بیچارت میکنم و اینا؟؟؟ اگر منظورت اونه ک اون بیشعور  شعورشو با حرفا و رفتار و اعمالش بهت نشون داد ببین اگر واقعا دختر عموت بود اینطور تا نمیکرد اگر تو براش مهم بودی یکی میکوبید تو دهن پسره جا اینکه بگه دل ب دل را داره ب نظرم تو ام بگو من دختر عمویی ب اسم ایلار نمیشناسم و بلاکش کن و خلاص بره بمیره مگه معرفت داشته ک حالا واسش معرفت بزاری بری خواستگاریش این کارو داره میکنه از نظر من ک تورو تخریب کنه

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

قبلا هم همچین اتفاقی بینتون افتاده؟

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...