واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
من با کندلا رفتم. اما شارژ و با الیت دارم میرم (میگن الیت پرز و هم از بین میبره)
فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اگر مشکل هورمونی نداشته باشی، هر دستگاهی بری، جواب میگیری، من پلاتینیوم رفتم، ۳ الی چهار جلسه پا، ۸ جلسه زیر بغل، ۱۳ جلسه بیکینی، نزدیک ۱ و نیم ساله هم نرفتم، ساق پام کماکان مو نداره، زیر بغلم در حد شمارش، بیکینی متاسفانه باید برم مجدد.
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
تو بارداری تعادل هورمونی بدن بهم میریزه، بخاطر این رشد موها بیشتر شده، الان مطلبی رو خوندم تو سایتای خارجی، نوشته دستگاه دایود برای مردم آسیا مناسب تره، و ۵ دستگاه برتر رو معرفی کرده بود، سوپرانو پلاتینیوم آلما جز اون پنجتا بود، کندلا هم یکیش بود، نوشته سوپرانو هم مناسب اسیایی هاست و فناوری پیشرفته تر دایود هست، به خاطر سیستم کولینگ
من pco هستم بنظرتون باید چجوری اقدام کنم؟یکماهی هم هست آزمایش دادم خود آزمایشگاه بهم گفتن نرمالی اما ...
ابتدای امر، باید علت زمینه ایش مشخص بشه، اختلال تیروئید، اختلال کلیوی، دیابت، سبک زندگی، شما باید اول سبک زندگیت رو اصلاح کنی، مصرف بیشتر میوه و سبزیجات، ورزش هوازی، خواب درست و به موقع، در مرحله بعد باید دید علت چیه کم کاری پرکاری تیروئید، پرکاری کم کاری غدد فوق کلیوی، چاقی شکمی ارتباط مستقیم با pco داره، حتما پیگیر درمان باش، و سبک زندگی سالمی رو در پیش بگیر، پروسه درمانی ۳ الی ۶ ماه طول میکشه، در کنار درمان از دکتر برای لیزر رفتن مشورت بگیر.