2777
2789
عنوان

همسایه مزاحم

645 بازدید | 31 پست

سلام یه زنه هست تو کوچه خیلی بد میگرده پدرش اینا همسایه ما هستن با بلوز شلوار و مو باز همونجور جلو همه میگرده کسی هم بیاد نمیره تو 

با همه همینه نه شوهر من 

حالا من نگران شوهرم هستم متاسفانه دو سه بار سر همین موضوع دعوا کردم فک کنم شنیده و میدونه نقطه ضعفمه همیشه ما جایی رفتنی میپره تو کوچه 

چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از شوهرت مطمن باشی زن لختم جلوش بتشه کاری نمیکنه. اگه نطمن نیستی با چادر و چارقدم جلوش باشن میلنگه... اون خانم حق داره هر جور دلش میخواد زندگی کنه عین هممون

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اگه از شوهرت مطمن باشی زن لختم جلوش بتشه کاری نمیکنه. اگه نطمن نیستی با چادر و چارقدم جلوش باشن میلن ...

با حجابش کاری ندارم که 

میپره جلو مردا ادا در میاره خیلی بیشعوره 

اون بد می‌گرده چ ا تو با شوهرت دعوا کردی!!ولش کن 

شوهرمم همین رو گفت منم گفتم تو نگاه نکن میگه از کجا بدونم تو کوچه هست فقط رفتار ضد نقیض داره من رو نگران کرده

با حجابش کاری ندارم که  میپره جلو مردا ادا در میاره خیلی بیشعوره

اگه 3کر میکنی مشکل فساد و اخلاق داره بزنگ منکرات میاد ازش تعهد میگیره. از باجه تلفن بزنگ ک برات دردسر نشه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اگه شرايطي پیش بیاد برید کشور ديگه ای  واسه زندگی میخای چشم های شوهر ت رو ببندی یه خرده افکار م ...

به خدا به خاطر حجابش نیست ادا در میاره رو برفا دراز میکشید ساعت ۱۰ شب عکس میگره جلو خونه ما

اگه شرايطي پیش بیاد برید کشور ديگه ای  واسه زندگی میخای چشم های شوهر ت رو ببندی یه خرده افکار م ...

برو بابا تا یه چیزی میشه میگید برید

هرزه بازی رو ترویج بدیم،،، یا طرز فکرمون رو عوض کنیم که بتونیم لخت بریم جلو هر مردی؟؟؟ این ما خانوماییم که بهدهم‌جنس خودمون ظلم میکنیم