من خیلی مامانمو دوست دارم دعایی بلدید بخونم عمرش زیاد شه دوست دارم مامانم خیلی عمر کنه من بدون اون نمیتونم همه چیزمه عشق زندگی منه وحشتناک دوستش دارم چیکار کنم که سلامت باشه همیشه شاد باشه همیشه ؟🥺
🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا به همه مامانامون عمر با عزت بده چقد مهربونی اسی😍❤
قربونت بشم گل گلی ❤️❤️
ایشالله
🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
همه ماماناشون رو دوس دارن اما اینی که گفتی وابستگی هست سعی کن رو خودت یکم کار کنی چه بخوایم چه نه از جایی به بعد مجبوریم بدون مامانامون زندگی کنیم عمر دست خداست کسی نمیتونه کم زیادش کنه
عزیز من عمر ادم به دعای منو تو نیست که اگه به دعا باشه کل ادمای دنیا دعا میکنن ک هیچوقت مگر عزیزانشو ...
راست میگیدا ولی دلم میخواد انقد براش دعا کنممم که خدا هم عمرشو طولانی کنه دعاییی میشناسین؟
همه ماماناشون رو دوس دارن اما اینی که گفتی وابستگی هست سعی کن رو خودت یکم کار کنی چه بخوایم چه نه از ...
اره خب ولی چطور بهت بگم مامان من همیشه رفیقم بود
غم داشتم میگفت حلش میکنم بابام اذیتم میکنه واسه اینکه دلگرمی بده میگه اوه میخوای باهم فرار کنیم؟،البته شوخی میکنه دلم نگیره خدا یع تیکه از وجودشو هدیه کرده داده بهم دلم نمیخواد از دستش بدم