2777
2789
خدا نکنه همیشه زنده و سلامت باشید تازه میخواین یه مادر مهربون هم بشین خدا حفظش کنه ایشالا که باعث اف ...

انشاالله الهی آمین مرسی عزیزدلم خیلی قشنگ حرف میزنی خدا کنه همیشه موفق و خوشبخت باشی خانومی

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خونه تو چکار میکنه مگه خودش خونه نداره اومده خونه زن حامله برو اکسیژن تازه کن برا بچه خوب نیست اکسیژ ...

زنش انداخت بیرون گفته بچه ها ازت میگیرن🤔😞😂اومدم رو بالکن😐

خواهرم با همسر و بچه هاش تازه مبتلا شدن و تب و گلو درد شدید دارن. از ما دورن و هیچکاری از دستم برنمیاد خیلی براشون ناراحتم 

ان شاءالله همه مریضا خیلی زود خوب بشن

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
خواهرم با همسر و بچه هاش تازه مبتلا شدن و تب و گلو درد شدید دارن. از ما دورن و هیچکاری از دستم برنمی ...

ای جان انشالله زود خوب میشین نمیتونم بگم ناراحت یا نگران نباشید چون واقعا نمیشه درکتون میکنم

الهی آمین  

اخه من از غروب حس میکنم یچیزی پشت حلقمه ولی اصلا شبیه گلودرد نیست و حتی اب دهن قورت میدم درد نمیکنه ...

هر چقد فک کنی بدتر میش بیخیال باش خودتو گرم کن مایعات فراوون

خدایا مرسی😍❤
گلودرد و تب شدید ک برادرشوهر منم گرفته و الانم خونه ماس منم باردارم خفه شدم تو ماسک😭😭😭

عزیز دلم..حتما اب نمک قرقره کن با دهن و بینی ....هویج و سیب زیاد استفاده کن ....سوپ هم بار بزار هم خودت بخور هم بده برادرشوهرت ....شما که خدا خیرت بده با این وضع بارداری داری از مریض پرستاری میکنی ..ولی خوده برادر شوهرت چرا اومده پیشتون اخه تو این اوضاع

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
عزیز دلم..حتما اب نمک قرقره کن با دهن و بینی ....هویج و سیب زیاد استفاده کن ....سوپ هم بار بزار هم خ ...

چشم فداتشم ممنونم از لطفت،... زنش خیلی اخلاق بدی داره از خونه انداختدش بیرون گفته بچه ها مریض میشن اینم بیچاره اومده اینجا 

چشم فداتشم ممنونم از لطفت،... زنش خیلی اخلاق بدی داره از خونه انداختدش بیرون گفته بچه ها مریض میشن ا ...

وای خدا خیرت بده الهی ...چقدر خوبی اخه تو این اوضاع با اینکه برادر شوهرت خونه داره و زن و بچه داره ..حاضر شدی ازش پرستاری کنی ...خدای مهربون آرزوهاتو برآورده کنه انشاالله...

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲