2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا😂😂😂😂 دیشب ساعت ۲ شب پرید دستمون جایی بند نبود نصف شب  حالا امروز تا همین ده دقیقه پی ...

باز شب خوبه خنکه اون روز وسط ظهر کولر خراب شد شر شر از ستون فقراتم عرق می‌ریخت فکر کن هوا ۳۸ درجه بود

روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤
باز شب خوبه خنکه اون روز وسط ظهر کولر خراب شد شر شر از ستون فقراتم عرق می‌ریخت فکر کن هوا ۳۸ درجه بو ...

خدا کنه زودتر تموم بشه تابستون 

متنفرم از گرماااااااا

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

صفااا باشه، بازار رضا نرو که موجودیت صفر میشه😂یه ماه پیش با 4 میلیون رفتم با 200 هزار برگشتم از توی ...

مرسی ،امروز ب اندازه کافی تو این دو ساعتی ک رفتم کلی کارتمو خالی کردم 💔😂

بدترینش میوه خشکایی بود که خریدم فک میکردم خیلی خوشمزه باشن ولی خاک تو سرم با این خریدم

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒
علیکم السلام ننه  امان از شما جوونها مگه نمی خوای صبح بری سرکار؟

به به مادر سومم چطوری؟ خوبی؟ 

نه مادر فردا بعد از 60 روز کار مداوم میخام برم مرخصی😍

Mo_ojtaba 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز