2777
2789
عنوان

ب نظرتون خودمو تغییر بدم یا نا

70 بازدید | 8 پست

من ۱۹ سالمه  از وقتی که یادم من اخلاقم اینجوریه که برم ببرون یا هر جا  خیلی رعایت همه چیو میکنم خوشم نمیاد وسط خیابون قهقه بزنم   هرپسری رد میشه بهش زل بزنم  با پسرا ب اسم دوست اجتماعی  بشینم حرف بزنم  هر کی  بهم نزدیک بشه بهش بها بدم 

ولی مثلا  از چند تفر شنیدم میگفتن فلان پسر بهم پیام داده گفت فک کردم تووخوبی توم نثل اون دوستتی  مغروری  یا گفتن این دختره خیلی خودشو میگیره  یا خیلی پز میده جواب هیچکیو نمیده در واقع من خوشم نمیاد هر روز با یکی بشینم ساعت ها حالا شاید بعد ۱۰ نفر با یکی جور شدم میخوام اگه قرار یکی وارد زندگیم شه برا ب دست اوردنم یکم تلاش کنه 

ب نظرتون من توهم زدم اصلا همچین ادمی پیدا نمیشه

باید منم مثل اشنا هایی که راحت جواب هر کسیو میدن اخرم اونی که باب میلشونو پیدا میکنن باشم  اخلاقامو عوض کنم  بعضی وقتا فک میکنم دوره سنگین بودن تموم شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خصوصیاتتو دوس داشتم  ولی باونجا که گفتی دوره سنگین بودن تموم شده کاملا مخالفم

اخه  اطرافمو نگا میکنم همه  دخترایی دوس دارن که خصوصیات بر خلاف خصوصیات منو دارن   یا بعضی  اشنا هستن  هر کاری دلشون خواسه کردن اخرشم با یکی ازدواج میکنم از هر لحاظ عالی   انگار ن انگار  که  به خونه ده نفر رفته قبلش

دلی خودت چی رو درست میدونی؟ همونو برو جلو

خودم اخلاقای خودمو دوس دارم  خودمم بکشم نمیتونم   جور دیگی برخورد کنم  ولی  گفتم شاید من عقب مونده ای چیزیم  زیادی دارم ب خودم سخت میگیرم کسی دیگه زعایت همچین چیزایی براش مهم نیس الان هر کی چهار تا رل و دو تا کراش و ی دونه عشقو  و ۵ تا دوست اجتماعی داره 

خودم اخلاقای خودمو دوس دارم  خودمم بکشم نمیتونم   جور دیگی برخورد کنم  ولی &nbs ...

ارزش ها به ضد ارزش تبدیل شدن متاسفانه

ولی وقتی دلی با یه چیزی راحتی به عوض کردنش فکر نکن مگه اینکه منطق بیاد پشتش

اخه  اطرافمو نگا میکنم همه  دخترایی دوس دارن که خصوصیات بر خلاف خصوصیات منو دارن   یا ...

ظاهر قضیه رو می بینی شما عزیزم نکبتش آدمو میگیره 

من با یکی که قبل ازدواج اهل دوس پسر بود صحبت می کردم همش پیش خودش شوهرشو بادوس پسراش مقایسه میکرد که اره اونا چقدردوسم داشتن این باهام چیکار می کنه درحالی که دوستی باازدواج زمین تا اسمون تفاوت داره