۱۲۳۴۰ مدیر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 1815 عنوان سیگار کی میکشه | مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 39 پست خانوما شما همسر یا برادر پدر و .... کی سیگار میکشه ؟واکنش شما چیه ؟؟؟؟ترو خدا بگید 1401/04/31 | 23:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mnmo عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 3668 پدربزرگ من بداخلاق بود خیلی کشید ریه هاش خراب شد بادستگاه نفس میکشید۱۰سال اخرم مرد😪😪😪 خدا رحمتش کنه 🖤پدربزرگ من ۵۰ سالشه دوساله ترک کرده ترک کردنش به زور و اینجور چیزا نبود یا اینکه بخاد دعوا کنه واسه سیگار یا خودش بره بخره واسه همین تونستیم ترکش بدیم 😪 التماس دعا
فر۰فری عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 809 نمیدونم چرا شاید اینکارو ی جور نشانه بزرگی یا خودی نشون دادن و ی ژست مثلا جذاب میبینن،ولی من تک و تو ... پوستوسیاه میکنه لکای خیلی زشتی توصورته خانوما ایجاد میشه نمیدونم عوارضش چراتوزنا بیشتره سیستمه ماضعیفتره آسیب بیشتره
maralghave عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 1047 شوهر...من ازقبل ازدواج میکشیده به من نگفت۵سال بعدعروسی فهمیدم دعوایی راه انداختم ولی فایده نداره الان بیشترم میکشه البته من تاحالاندیدم ازبولباسش واعتراف خودبیشعورش.من خط قرمزه سیگار انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍
فر۰فری عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 809 نمیدونم چرا شاید اینکارو ی جور نشانه بزرگی یا خودی نشون دادن و ی ژست مثلا جذاب میبینن،ولی من تک و تو ... میخان بگن ما ازپسراهیچی کم نداریم برن متورسواری دوچرخه چرا این چیزا
گل_نرگس_شمالی عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2647 پوستوسیاه میکنه لکای خیلی زشتی توصورته خانوما ایجاد میشه نمیدونم عوارضش چراتوزنا بیشتره سیستمه ماضعی ... لک پوستی..بدرنگ شدن دندون..بد بو شدن..گود رفتن زیر چشم..لاغری صورت..خیلی بده دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
فر۰فری عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 809 لک پوستی..بدرنگ شدن دندون..بد بو شدن..گود رفتن زیر چشم..لاغری صورت..خیلی بده من نمیدونستم یه خانومی تواقوام ۱۵ساله میکشه باکرمم لکهاش پوشیده نمیشه چیزه عجیبیه منم میکشیدم اینو دیدم فراررررر
شلوارپلنگیییی عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 1112 پس تو سیگارو شیاف می کنی آیا؟ خیلی مزخرفه خدایی ازهمه مهم تراینکه صرر داره برای همین گفتم کشیدن داره ،وگرنه حرفی از تزریق وشیاف نبود عزیزم😊
گل_نرگس_شمالی عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2647 من نمیدونستم یه خانومی تواقوام ۱۵ساله میکشه باکرمم لکهاش پوشیده نمیشه چیزه عجیبیه منم میکشیدم اینو د ... من سه سال میکشیدم...تک و توک هم نه..رسما میکشیدمخیلیم یهویی گداشتمش کنار..تموم صورتم یک آن صاف شد بعد دو هفته..دندونامم جرم گیری کردم..صورتمم پر شد باز..و غلط بکنم دیکه برم سمتش بلانسبتتون دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
afsaneh___67 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 24045 خوب ضرر داره همش من خیلی بدم میاد من و شوهرم دوست داریمهفته ای چند نخ