2777
2789
پدربزرگ من بداخلاق بود خیلی کشید ریه هاش خراب شد بادستگاه نفس میکشید۱۰سال اخرم مرد😪😪😪

خدا رحمتش کنه 🖤

پدربزرگ من ۵۰ سالشه دوساله ترک کرده 

ترک کردنش به زور و اینجور چیزا نبود یا اینکه بخاد دعوا کنه واسه سیگار یا خودش بره بخره واسه همین تونستیم ترکش بدیم 😪

التماس دعا
نمیدونم چرا شاید اینکارو ی جور نشانه بزرگی یا خودی نشون دادن و ی ژست مثلا جذاب میبینن،ولی من تک و تو ...

پوستوسیاه میکنه لکای خیلی زشتی توصورته خانوما ایجاد میشه نمیدونم عوارضش چراتوزنا بیشتره سیستمه ماضعیفتره آسیب بیشتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر...من ازقبل ازدواج میکشیده به من نگفت۵سال بعدعروسی فهمیدم دعوایی راه انداختم ولی فایده نداره الان بیشترم میکشه البته من تاحالاندیدم ازبولباسش واعتراف خودبیشعورش.من خط قرمزه سیگار

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍
پوستوسیاه میکنه لکای خیلی زشتی توصورته خانوما ایجاد میشه نمیدونم عوارضش چراتوزنا بیشتره سیستمه ماضعی ...

لک پوستی..بدرنگ شدن دندون..بد بو شدن..گود رفتن زیر چشم..لاغری صورت..خیلی بده

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
لک پوستی..بدرنگ شدن دندون..بد بو شدن..گود رفتن زیر چشم..لاغری صورت..خیلی بده

من نمیدونستم یه خانومی تواقوام ۱۵ساله میکشه باکرمم لکهاش پوشیده نمیشه چیزه عجیبیه منم میکشیدم اینو دیدم فراررررر

من نمیدونستم یه خانومی تواقوام ۱۵ساله میکشه باکرمم لکهاش پوشیده نمیشه چیزه عجیبیه منم میکشیدم اینو د ...

من سه سال میکشیدم...تک  و توک هم نه..رسما میکشیدم

خیلیم یهویی گداشتمش کنار..تموم صورتم یک آن صاف شد بعد دو هفته..دندونامم جرم گیری کردم..صورتمم پر شد باز..و غلط بکنم دیکه برم سمتش بلانسبتتون

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»