2777
2789
پدربزرگ من بداخلاق بود خیلی کشید ریه هاش خراب شد بادستگاه نفس میکشید۱۰سال اخرم مرد😪😪😪

خدا رحمتش کنه 🖤

پدربزرگ من ۵۰ سالشه دوساله ترک کرده 

ترک کردنش به زور و اینجور چیزا نبود یا اینکه بخاد دعوا کنه واسه سیگار یا خودش بره بخره واسه همین تونستیم ترکش بدیم 😪

التماس دعا
نمیدونم چرا شاید اینکارو ی جور نشانه بزرگی یا خودی نشون دادن و ی ژست مثلا جذاب میبینن،ولی من تک و تو ...

پوستوسیاه میکنه لکای خیلی زشتی توصورته خانوما ایجاد میشه نمیدونم عوارضش چراتوزنا بیشتره سیستمه ماضعیفتره آسیب بیشتره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر...من ازقبل ازدواج میکشیده به من نگفت۵سال بعدعروسی فهمیدم دعوایی راه انداختم ولی فایده نداره الان بیشترم میکشه البته من تاحالاندیدم ازبولباسش واعتراف خودبیشعورش.من خط قرمزه سیگار

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍
پوستوسیاه میکنه لکای خیلی زشتی توصورته خانوما ایجاد میشه نمیدونم عوارضش چراتوزنا بیشتره سیستمه ماضعی ...

لک پوستی..بدرنگ شدن دندون..بد بو شدن..گود رفتن زیر چشم..لاغری صورت..خیلی بده

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
لک پوستی..بدرنگ شدن دندون..بد بو شدن..گود رفتن زیر چشم..لاغری صورت..خیلی بده

من نمیدونستم یه خانومی تواقوام ۱۵ساله میکشه باکرمم لکهاش پوشیده نمیشه چیزه عجیبیه منم میکشیدم اینو دیدم فراررررر

من نمیدونستم یه خانومی تواقوام ۱۵ساله میکشه باکرمم لکهاش پوشیده نمیشه چیزه عجیبیه منم میکشیدم اینو د ...

من سه سال میکشیدم...تک  و توک هم نه..رسما میکشیدم

خیلیم یهویی گداشتمش کنار..تموم صورتم یک آن صاف شد بعد دو هفته..دندونامم جرم گیری کردم..صورتمم پر شد باز..و غلط بکنم دیکه برم سمتش بلانسبتتون

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792