2777
2789

پدربزرگم ۳۰ سال یا شاید بیشتر سیگاری بود اونم روزی ی پاکت ۲۰ تایی در این حد میکشید

منم سیگاراش رو گرفتم روز اول بهش گفتم یک ساعت یک بار ی دونه بهت میدم از روی ساعت

بعد چند روز دو ساعت ی بار دقیقا از روی ساعت

چند روز بعد س ساعت یک بار

همینطور هی کم شد کم شد تا دیگ فقط شبا ساعت ۱۲ ی سیگار بهش میدادم

بعد چند روز اونم قطع کردم هرچقد گفت ی دونه رو بده بهش ندادم 

و اخرش بعد این همه سال ترک کرد

التماس دعا
مشکل چی .. مشکلی ندارم میگم یعنی یکی از این نزدیکان ادم سیگار بکشه واکنش شما چیه؟؟؟

گفتم شاید یکی از نزدیکانت میکشه دنبال راه حلی

من شاید ناراحت بشم ولی عکس العملی نشون نمیدم چون خود طرف اگهبخواد کنار میذاره از من یا کس دیگه ای آگاه تره که سیگار چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم شاید یکی از نزدیکانت میکشه دنبال راه حلی من شاید ناراحت بشم ولی عکس العملی نشون نمیدم چون خود ...

ن ما اصلا نمیکشیم خانوادگی ولی حس کردم یکی از نزدیکان میکشه در حد اینکه حدس زده باشم الان راه حلی داری شما؟

من خودم میکشم ولی همسرم تا حالا یکبار هم نکشیده البته خودم خیلی خیلی کم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ن ما اصلا نمیکشیم خانوادگی ولی حس کردم یکی از نزدیکان میکشه در حد اینکه حدس زده باشم الان راه حلی دا ...

بخوای مستقیم وارد جدال بشی برای ترک بیشتر طرفو به سمت سیگار میکشونی

به نظرم غیر مستقیم مطرح کن یه کتابم هست روش ترک سیگار آلن کار و بعد کلا دیگه رهاش کن

چون برای ترک سیگار باید سیگار نکشیدن روال اصلی طرف بشه اگه زور بزنه برا ترک بدتر برمیگرده سمتش و بیشتر میکشه

نداریم تو خانواده و فامیل

به جز داییم که سه چهار سال یه بار میبینمش

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
پدربزرگم ۳۰ سال یا شاید بیشتر سیگاری بود اونم روزی ی پاکت ۲۰ تایی در این حد میکشید منم سیگاراش رو گ ...

پدربزرگ من بداخلاق بود خیلی کشید ریه هاش خراب شد بادستگاه نفس میکشید۱۰سال اخرم مرد😪😪😪

وای امروز با دوتا دختر درگیر شدم سر سیگار 

خییلییی داشتن ۱۳ سال 

یکی یدونه سیلی زدم بهشون 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

میکشیدم قدیما ترک کردم..نزدیکانم اکثرا میکشن..واکنشی ندارم.خدا بهشون عقل داده..میتونن ازش استفاده کنن یا نکنن..فقط تو خونم ممنوعه..جلو بچه هامم ممنوعه تو فضای بسته

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
چرابیشتردخترارواوردن به سیگار من زیاد میبینم دخترای۱۰ساله هم میکشن

نمیدونم چرا شاید اینکارو ی جور نشانه بزرگی یا خودی نشون دادن و ی ژست مثلا جذاب میبینن،ولی من تک و توک ماهی یه بار تو تنهاییام استفاده میکنم

😊😊🙆‍♀️🙂