2777
2789
عنوان

ی لخظه بیاین

73 بازدید | 9 پست

چند وقته بخاطر خیانت شوهرم اعصاب و روانم بهم ریخته ی بچه هم دارم 2سالشه زود اعصابم خورد میشه تند از کوره در میرم و شیطونی هم ک میکنه سرش جیغ میزنم بعدش پشیمون میشم چیکار کنم اعصابم اروم شه؟؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باهاش سرد شو حتی جیق زدنت هم بهش حال میده باید خیلی بی محلی کنی تا بفهمه چ اشتباهی کرده ولی بی ادبی یا بددهنی یا غذا درست نکردنو تو یه ی جا نخوابیدن نه 

مثلا میخواد بیاد بخوابه تو فبل اون خواب باش یا خودتو بزن بخواب ک فکر نکنه تو بهش نیاز داری 

ولی باید ب خودت برسی با بچت شوخی کن ولی مثلا باهات حرف زد لحنتو‌کامل عوض کن انگار با ی ادم عادی حرف میزتی دوباره برگرد با لحن خوب با بچت بازی کن ب خودت برس خوش بو باش و اصلا بهش محل نده

مهم خودتی و بچت ، اول بشین باش حرف بزن ببین دلیل این کارش چی بوده ، خیلی اروم و منطقی ، اصلاااا لازم نیس عصبی بشی یا گریه کنی یا داد بزنی ، اروم باش و باهاش حرف بزن ، اگ مشکل از تو بوده بر طرفش کن ، اگ هم ک حرف زدتون بی فایده بود بچسب ب زندگیت ، ب خودت برس و با بچت طندگیتو کن ، کاری کن پشیمون شه ،

اقرار کرده که آره یا انکار میکنه شوهرت ؟ اگر اقرار کرده بهش بگو خودتو بهم ثابت کن حالم از کارت خوش نیس  و...یه کاری برات کنه ـ...فقط به این فکر کن که بچم چه گناهی کرده حرصمو سر اون خالی کنم گناه داره نکن توروخدا

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله