2777
2789

منم داشتم دکتر برام چرک خشک کن و پماد واژینال کلوتریمازول نوشت پماد که تموم شد یه هفته بعدش بازم رفتم پیش پزشکم و گفت که خوب شده 

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

عسل و روغن زیتون و میگن خوبه منم استفاده کردم،ی چیزی هم بهت میگم من استفاده کردم یکیش دوتا پماد واژینال ه،یکی هم ژل رویان بوعلی این سه چهارتا رو همه رو ب فاصله یکی دوماه انجام بده 

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم داشتم دکتر برام چرک خشک کن و پماد واژینال کلوتریمازول نوشت پماد که تموم شد یه هفته بعدش بازم رفت ...

براي منم هم قرص واژينال داد هم پماد واژينال يعني هردوتاشو موقعه خواب باهم بزارم 

براي منم هم قرص واژينال داد هم پماد واژينال يعني هردوتاشو موقعه خواب باهم بزارم 

من قرص استفاده نکردم ولی پمادو زمان خواب بزنی و یکم پاهاتو بالا بگیری بهتره برا من گفت یبار روز یبار شب مال روزش میریخت😑

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
عسل و روغن زیتون و میگن خوبه منم استفاده کردم،ی چیزی هم بهت میگم من استفاده کردم یکیش دوتا پماد واژی ...

اخه ميگن بعضيا اذييت شدن با عسل بعد دردم داشتي ؟من دردم كلافم كرده زخمم گفت بزرگ نيس ولي از دردش ديونه شدم

اخه ميگن بعضيا اذييت شدن با عسل بعد دردم داشتي ؟من دردم كلافم كرده زخمم گفت بزرگ نيس ولي از دردش ديو ...

نه ،من نه درد نه ترشح فقط گفت زخم ه عسل باید خیلی طبیعی و عسل باشه اگه بهت نمیسازه نزن،اول این و امتحان کن ی هفته پماد واژینال پوویدیون آیدان پشت هم هرشب یک هفته بعدش هر شب پماد واژینال لکورکس

به منم پمادو قرص اينا داده

پس اول همین هارو استفاده کن ،تا ی مدت خیلی درگیرشی من یادمه رفتم گفت زخم داری زدم بغل خیابون تو ماشین هق هق میکردم 

دردم داشتي ؟

بشدت سوزس ادرار عجیبی داشتم حتی نمیتونستم بشینم برای من عفونتم داشتم و خون تو ادرارم بود برا دردش یه مسکن داد