2777
2789
عنوان

شوهر

295 بازدید | 30 پست

یبار من درد دلم رو توی برگه نوشتم گذاشتم رو میز کامپیوتر شوهرم ک تواتاق شوهرمه.رفتم دستشویی اومدم دیدم خاهرشوهرم عکس گرفته و داره میخونه .بشوهرم گفتم.  گفت ولش بیخیال چیز خاصی نیست.گفتم مسائل زن وشوهرم. بعدشم شخصیه چرا بدون اجازه گرفت عکس گرفت وخونه و برگه رو برداشت.حالا منم یبار ازاین شوهرم اینکار رو مخصوصا انجام دادم باهام کلی دعوا و...منو زد وارد خونه مادرم.

میگه مثلا فکرکن آون برادرت رو کشت توام باید بکشی.

گفتم توقاضی خوبی نیستی.باید هردورو مجرم بدونی ومجازات کنی.چرا فقط با من داری دعوا میفتی و بد تا میکنی.گفتم طلاقم رو بده.همیشه حق با اوناست

. تاپیکامو بخونین میفهمین

یبار من درد دلم رو توی برگه نوشتم گذاشتم رو میز کامپیوتر شوهرم ک تواتاق شوهرمه.رفتم دستشویی اومدم دیدم خاهرشوهرم عکس گرفته و داره میخونه .بشوهرم گفتم چرا اینکارو کرد.  گفت ولش بیخیال چیز خاصی نیست.گفتم مسائل زن وشوهریه .بعدشم شخصیه چرا بدون اجازه گرفت عکس گرفت و برگه رو برداشت.حالا منم یبار ازپیش شوهرم اینکار رو مخصوصا انجام دادم.رفتم برگه یاد داشت خاهرشوهرم رو خوندم مثلا. شوهرم باهام کلی دعوا و...منو زد و برد خونه مادرم.

میگه مثلا فکرکن آون برادرت رو کشت توام باید بکشی.

گفتم توقاضی خوبی نیستی.باید هردورو مجرم بدونی ومجازات کنی.چرا فقط با من داری دعوا میفتی و بد تا میکنی.گفتم طلاقم رو بده.همیشه حق با اوناست

. تاپیکامو بخونین میفهمین

خودتو ناراحت نکن گلم دنیا گرده  میچرخه یروزم میرسه به اون  شبیه این اتفاق  هیچوقت خودتو نباز  فکر کن و یکاری رو انجام بده   

بهش بگو ماجرا رو که  دروغکی این کارو کردی و زود قضاوت کردی و منو زدی   ببین چی میگه   بگو همیشه خدا قضاوت میکنی   یکاری کن به اشتباهاتش پی ببره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم بهش. میگه ن گمشو

پس ببین  از چه کاری خوشش میاد  انجام بده  غذای مورد علاقشو درست کن  وقت بذار  برا همه چیز  یه مدت کارا و چیزایی که  به میل اونه رو انجام بده  به خونوادش احترام بذار به خودش بگو ک یروز دعوت کنیم اونارو خونه برا شام  ببین اگ باز قضاوتت میکنه و جواب نداد به خودش بگو و یه فکری برا زندگیتون بکنین    قلق همدیگرو بدست بیارین  خوب میشه

پس ببین  از چه کاری خوشش میاد  انجام بده  غذای مورد علاقشو درست کن  وقت بذار &nb ...

من الان عقدم. مادرم دعوتشون میکنه نمیان. ولی اونا دعوت نمیکنن .زنگ میزنه ج نمیدن  ولی اونا رنگ نمیزنن .توخیابون  میبینه روشون رو میکنن اونور.خبرم رو حتی نمیگیرن

پس ببین  از چه کاری خوشش میاد  انجام بده  غذای مورد علاقشو درست کن  وقت بذار &nb ...

نیم ساعت پیش رقتیم بمونیم خونشون. دوتا خاهر مجرد داره. بهم میگه پاشو ظرفا رو بشور شام بپز.یجوری میگه انگار کلفتم

من الان عقدم. مادرم دعوتشون میکنه نمیان. ولی اونا دعوت نمیکنن .زنگ میزنه ج نمیدن  ولی اونا رنگ ...

پس گلم اگ نامزدی  و بیشتر نیست  تکلیفتو روشن کن   

ولی این  اتفاق عادیه میوفته تو این دوران برا همه  درسته تجربه ندارم  ولی دیدم و شنیدم  پخته ترم  ولی  همه اینکارو اگ انجام دادی و جواب نداده   باهاش حرف نزن تا یه هفته خودتو اویزون نکن  ببین خودش  پیشو میگیره یا نه  نگران نباش  اگ ازدواج کنین  حل میشه  

همه اینکارارو کردم. بیش از حد ک الان وظیفه میدونه و پروتر شدن اذیتم میکنن

باهاشون راه بیا  تا یه مدت    ولی خودتو ضعیف نکن و نشون نده   بعد ازدواج  حل میشه   همه اینموقع ها حساسن    

به خواهراش بگو بیایین باهم شام درست کنیم   یا تو هرکاری نظر اونارو بپرس  یکم مهربون باشن ک رو اونا هم حساب باز کردی  مثلا یا تو روز تولدشون کادو بخر   نمیدونم یه همچین کارایی کن   از مادرت  کمک بخوا و  در میون بذار    

یعنی به هفته ج زنگ و پیامش ندم و محل ندم؟

چرا جواب بده  ولی طول نده بحث رو اره و نه حرفاش رو بهش برسون   اگ کمکی خواست کمک کن  ولی هر رفتار بدی از خودش نشون داد  همون رو به خودش بر گردون  عین رفتاراش رو به خودش نشون بده    مگ نمیگی اینهمه خوبی کردی نفهمیده  پس یکم بی محلی اون رو به حرف میاره و میگ بهت اینکارو انجام دادی   توهم بگو  چون جواب رفتارات این بود اونوقت میفهمه

چرا جواب بده  ولی طول نده بحث رو اره و نه حرفاش رو بهش برسون   اگ کمکی خواست کمک کن   ...

مثلا حرفش اینه ک بیا همرام خونه مادرم. اگه نرم میگه چرا نمیای دوست پسر داری و...یا هیچ پیامی نمیده حتی یه ماه سه ماه