2777
2789
عنوان

زبان مادری

100 بازدید | 13 پست

:بی سواد به چه کسی میگویند؟ کسی که خواندن و نوشتن به زبان مادری خود را نداند و به دیگر زبانهای بیگانه مسلط 

باشد این شخص بی سواد واقعی است 

نظر شما درباره این متن چیه؟

دقیقا همینطوره 

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور گلم؟

خواستم اگ مایل باشی

باهم درس بخونیم

رشتت تجربیه دیگ؟

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
خواستم اگ مایل باشی باهم درس بخونیم رشتت تجربیه دیگ؟

درسته تجربیم 

17 سالمه 

کنکوری چه سالی هستی؟

به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام  حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)
درسته تجربیم  17 سالمه  کنکوری چه سالی هستی؟

ینی دهمو تموم کردی؟

من مهر امسال دهمم

احتمالا ۳

ینی دهمو تموم کردی؟ من مهر امسال دهمم احتمالا ۳

پس 1404 هستی 

آره دهم رو تموم کردم امسال یازدهمم

به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام  حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)
پس 1404 هستی  آره دهم رو تموم کردم امسال یازدهمم

اگ شرایطشو داشته باشم میخوام یازدهمو جهشی برم