saten مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 577 عنوان ساده و سر راست بگم ، تولدم مبارک🙂 78 بازدید | 13 پست تقویم ورق خورد تا رسید به امروزروزی که هیچکس حتی خودم را خوشحال نمیسازد.تولدم مبارک آدم ساکتیم ولی ی روزی موفقیتام گوش بقیه رو کر میکنه ./ (صدای خنده ی خدا را میشنوی ،به انچه محال میدانی میخندد،).. از شکست نترسید ... 1401/04/31 | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saten مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 577 تنها ارزویی که کردم این بود که خدا ارزوهای پارسالم که برای تولدم کردم رو بر اورده کنه🌹 آدم ساکتیم ولی ی روزی موفقیتام گوش بقیه رو کر میکنه ./ (صدای خنده ی خدا را میشنوی ،به انچه محال میدانی میخندد،).. از شکست نترسید ...
saten مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 577 مبارک الهی صدساله بشی تمام روزهات هم خوش خرم ممنون آدم ساکتیم ولی ی روزی موفقیتام گوش بقیه رو کر میکنه ./ (صدای خنده ی خدا را میشنوی ،به انچه محال میدانی میخندد،).. از شکست نترسید ...
leyayol عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 1668 تولدت مبارک با آرزوی بهترینها برات🌹🌱 مهربان باشید.تمام کسانی که می شناسید، همگی درگیر جنگی سخت هستند:)🌱
saten مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 577 تولدت مبارک با آرزوی بهترینها برات🌹🌱 ♥️ آدم ساکتیم ولی ی روزی موفقیتام گوش بقیه رو کر میکنه ./ (صدای خنده ی خدا را میشنوی ،به انچه محال میدانی میخندد،).. از شکست نترسید ...
saten مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 577 لیلیلیلیلیلی💌🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍩🍩🍩🍩🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂 😅🤙 آدم ساکتیم ولی ی روزی موفقیتام گوش بقیه رو کر میکنه ./ (صدای خنده ی خدا را میشنوی ،به انچه محال میدانی میخندد،).. از شکست نترسید ...
saten مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 577 تولدت مباااارک😍 قربونت آدم ساکتیم ولی ی روزی موفقیتام گوش بقیه رو کر میکنه ./ (صدای خنده ی خدا را میشنوی ،به انچه محال میدانی میخندد،).. از شکست نترسید ...
saten مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 577 تولدت مبارک باشه ۱۰۰۰۰۰ساله شی🤪 😅🙂۱۰۰۰۰سال پیشکش حداثل خوشبخت باشم تو این دنیا کافیه آدم ساکتیم ولی ی روزی موفقیتام گوش بقیه رو کر میکنه ./ (صدای خنده ی خدا را میشنوی ،به انچه محال میدانی میخندد،).. از شکست نترسید ...
saten مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 577 نشی باشه آدم ساکتیم ولی ی روزی موفقیتام گوش بقیه رو کر میکنه ./ (صدای خنده ی خدا را میشنوی ،به انچه محال میدانی میخندد،).. از شکست نترسید ...