2821
2789

منم همینم😭

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خمیر دندان البودنت بخر عالیه 

سفید سفید میکنه

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

روغن نارگیل + زردچوبه عالیه

سفید سفید میکنه بسرعت

الان شب نیمه شعبان نذر میکنماگر تاسال اینده خدا حاجتمو تو مصلحتم قرار داد و من و به ارزوم رسونداونجوری ک دلم میخواد و برام توش پراز خیره و خوشحالی سال دیگ تا شب نیمه شعبان به نیت ۵ تن ۵میلیون یااگر وضعم بهتر بود ۱۴ میلیون کمک کنم به نیازمندا.دعا کنید برام.دعا کنید برسم به خواسته ام
2823
2791
2779
2792