2777
2789
عنوان

دختر خاله بی حیام و ببینید چکار کرد

1345 بازدید | 36 پست

امروز ظهر مهمانی بودیم خونه داییم

با پسرداییام و دادشم و دختر خالم و پسرخالم

بازی میکردیم

همه ۲۳ به بالان

مجازات افتاد به دختر خالم 

فکر کنم ۱۸ سالشه

کارت افتاد بهش ک پاشه برقصه ۱ دقیقه

بدون تعارف و نه و اینا

پاشد مسخره بازی رقصید!!

همه خندیدن و دست زدن

ولی من خیلی خجالت کشیدم از کار زشتش

بعد میگه من خجالتیم!

نظرتون چیه؟

من شخصن خجالت کشیدم

بی حیایی و بد معنی کردن واست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم😶

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

وا چیه مگه عزیزم دختر خاله پسرخاله اینا مثل خواهرو برادرن مگه باهم دیگه بزرگ نشدین دوراز همین ؟ منکه از فامیلام دورم بااینحال پسر عمه و عمو اینامو مثل برادرام میدونم البته خودمم اهل رقص اینا نیستم کلا ولی کار دختر خالتم خیلی بد نبود بچست دیگه 

اگه باهم راحتین اشکالی نداره

به شوخیم رقصیده باشه عیب نداره

گلوله نمی دانست تفنگ نمی دانست شکارچی نمی دانست پرنده داشت برای جوجه هایش غذامی برد خداکه می‌دانست نمی دانست؟!

بی حیا ؟!

کجاش بی حیاست ؟

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.