2777
2789

یا حضرت مهدی

چیه

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

چقدر با کیفیته😐

اسی کجاس ؟

چجوری عکس گرفتی لعنتی😐😂

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
کی میدونه این چیه ؟

هیچ نیست بابا نترس 

ترسوندیم فک کردم ماری چیزیه 

برای خیلیا میزنه مث تبخاله صبح از بین میره 

گوشیو چطوری بردی ت حلقت وجدانا؟

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!

اصن تو بگو این عکسو چجوری گفتی لامصببب

in the name of BTS💜I"m ARMY girl::::))))        خدایا قربونت برم میشه یبارم ب دل ما کاری کنی؟؟    فقط ی چی ازت میخوام🥲 بهم بدش؟ باش؟ بخودت قسم بدجوری دوسش دارم ینی میشه سوپرایزم کنی؟ م 🥲 ینی میشه این همه رویا ک باش میسازم واقعی شن؟🥲خدایا فداتشم فق ب خودت ایمان دارم و میدونم ک دلمو نمیشکونی🥲💗الهی فداااااااااتشم مننننننن خداجووننم:::))))🥺🤍M🤍🥲
هیچ نیست بابا نترس  ترسوندیم فک کردم ماری چیزیه  برای خیلیا میزنه مث تبخاله صبح از بین م ...

😂😂

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.