2777
2789
عنوان

دیشب رلم...

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 36 پست
خاعککککک عالم عجب مزخرفی بوده  خوبش کردی ،ندونم والا با چت میشن ینی ..... 😐 خدایا خودت ظهور ...

نه من چت نمیخاست عکس لختی میخاست 

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
نه من چت نمیخاست عکس لختی میخاست 

خیلی تباه بوده 😂🤦🏿‍♀️

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی تباه بوده 😂🤦🏿‍♀️

😂😂😂اره ۱۱ روزه کات کردیم کلا نفهمیدم چش بود 

اولش با التماس اومد بعد ۱۰ روز گفت میخام بیام خاستگاری باز گفت بابام فعلا گفته نه بعدش قهر میکرد بعدش گفت اگه دوسم داری عکس بفرست کلا کات کردیم😂😂

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
😂😂😂اره ۱۱ روزه کات کردیم کلا نفهمیدم چش بود  اولش با التماس اومد بعد ۱۰ روز گفت میخام بیام ...

از بیخ تباه،اندر تباه 

قشنگ معلوم بوده ی رابطه ی سحطی و بچه گانه میخواد خام حرفاش نشی و تحت هیچ شرایطی بر نگردی چون خیلی دروغ میگن اینا ول کن بابا رل کیلو چنده ،همش اعصاب خوردی 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خدایی هدف  این چتا چیه🙄

ینی چ موجودات عجیبین

فک کن با چت میشن ....😐💔