2777
2789
عنوان

دیشب رلم...

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 36 پست
چقد این روزا اینجا میگن رلم ازم س ک س چت خواسته 😐🤔💔

مال من عکس میخاستتت دیگه بدتر 😂😂😂کات کردیم 

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مال من عکس میخاستتت دیگه بدتر 😂😂😂کات کردیم 

یا خدا چقد بی ناموس شدن 

خوب کردی 👍🏼

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
یا خدا چقد بی ناموس شدن  خوب کردی 👍🏼

دلم میخاست بهش بگم اگه کسی این حرفو به خواهرت میزد حست چی بود اما نزدم ترسیدم بگیره یه کاری کنه 

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
یچی  بگم خیلی سنش کمه من تجربه داشتم پسر تا سن ۲۵ فقط به فکر یچیزن و هولن با عرض  پوزش

بعد ۲۵ سال اونجاشون خشک میشه میفته؟😂😂😂

والا تا وقتی ک عمر میکنن این داستان براشون مهمه

زن، زندگی، آزادی🖤مرد،میهن،آبادی
دلم میخاست بهش بگم اگه کسی این حرفو به خواهرت میزد حست چی بود اما نزدم ترسیدم بگیره یه کاری کنه  ...

باید میگفتی با این جور پسرا باید عین شیر برخورد کنی فک نکن ساده ایی،ازت هر چی بخوان 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
باید میگفتی با این جور پسرا باید عین شیر برخورد کنی فک نکن ساده ایی،ازت هر چی بخوان 

اخه نخاستم عصبیش کنم ترسیدم ابروم به خطر بندازه چون فامیل دور بودیم 

بعد ۲۵ سال اونجاشون خشک میشه میفته؟😂😂😂 والا تا وقتی ک عمر میکنن این داستان براشون مهمه

نه ولی دیگه اینقدر هول نیستن و این داستانا جدی ترن پخته ترن به نظر من پسر هر چی سنش بالا تره بهتره از همه نظر فهمیده تره