2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من رفتم داروخونه بخرم قبل بارداریم گرون بود نخریدم داروهای دیگمو خریدم خوردم به لطف خدا رفع شد باردارشدم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

من رفتم داروخونه بخرم قبل بارداریم گرون بود نخریدم داروهای دیگمو خریدم خوردم به لطف خدا رفع شد باردا ...

چندماه طول کشید تا باردار شدی واس من چهارماهه اقدامی ام ولی اصلا خبری نیس خسته شدم دارم ناامید میشم

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
چندماه طول کشید تا باردار شدی واس من چهارماهه اقدامی ام ولی اصلا خبری نیس خسته شدم دارم ناامید میشم

من بالتروزل جواب گرفتم البته خاست خداهم بوده شماتنبلی داری؟ 

من بالتروزل جواب گرفتم البته خاست خداهم بوده شماتنبلی داری؟ 

من چندماه پیش ک دکتر رفتمسونو دادم بعد گفت خیلی کم انگار داشتی 

قرص و دارو داد 

لتروزول و اچ سی جی و اچ تم جی و یا سینال اف هم استفاده کردم ولی انگار ن انگار هرماه پریود میشم

الان روز دوم پریودیمه میخوام این ماه رو دکتر نرم 

ولی بنظرت باز لتروزول بخرم بخورم؟یا نه 

شما فقط لتروزول استفاده کردی؟آمپول آزاد سازی نزدی؟

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
من چندماه پیش ک دکتر رفتمسونو دادم بعد گفت خیلی کم انگار داشتی  قرص و دارو داد  لتروزول ...

من ماه اول ک لتروزل خوردم و روزهای تخمک گذاری اقدام داشتم نشد پرویید شدم داروهامم تموم شد فقط سه تادونه قرص لتروزل مونده بود باخودم گفتم بزاراین ماه ازسه تاپنج پروییدی روزی یدونه بخورم توکل برخدا یا باردارمیشم یاکیست میشه باورم نمیشد باردارشدم 

من ماه اول ک لتروزل خوردم و روزهای تخمک گذاری اقدام داشتم نشد پرویید شدم داروهامم تموم شد فقط ...

چقد خوب خداروشکر ولی لتروزول مگه کیست میشه؟؟

کلوموفین میگن کیست میشه

من خیلی ناراحتم دیروز رو گریه کردم نمیدونم چقد قراره طول بکشه دعا کن واسم

چقد خوب خداروشکر ولی لتروزول مگه کیست میشه؟؟ کلوموفین میگن کیست میشه من خیلی ناراحتم دیروز رو گ ...

من نمیدونستم ک فقط از دکترو حرف وحدیث حسرت دیگه خسته شده بودم میدونی یجورایی درمونده من سال 92ازدواج کردم همسرم اوایل ازدواج به خاطر شرایط اقتصادی بچه نمیخاست جلوگیری میکرد تا سال 95 که باردارشدم سقط شد دوباره باردارنشدم تاسال99 که خداروشکر بچم ۱۴۰۰بدنیااومد انشاالله بزودی قسمت شما بشه 

من نمیدونستم ک فقط از دکترو حرف وحدیث حسرت دیگه خسته شده بودم میدونی یجورایی درمونده من سال 92ازدواج ...

خداروشکر گلم 

مرسی از راهنماییت مهربون