ماهرخ۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 139 عنوان دست چپم درد میکنه 288 بازدید | 9 پست دوستان دست چپم از از گردن تا آرنج یه درد شدیدی گرفته که از درد شدید ضعف گرفته منو اصلا تحملشو ندارم 1401/04/31 | 17:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha_m70 عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5448 یه پروپرانول ده بخور 💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 یه پروپرانول ده بخور اگه فشار خونشون پایین باشه بده براشون 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
raha_m70 عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5448 اگه فشار خونشون پایین باشه بده براشون فشار رو تنظیم میکنه 💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
آسنان عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 1619 دیسک گردن نداری؟ جسم سنگین بلند نکردی با اون دستت چیز سنگین نگه داشتع باشی ؟... مالش بده با روغن زیتون ...و اینم بگم گاهی درد قلبی مشکلات قلبی به دست چپ قسمت داخلیش فک و گردن میزنه اگ خوب نشدی برو دکتر
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 فشار رو تنظیم میکنه من فشارم پایین بود دکتر گفت نخوربخاطر همین گفتم 😮 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ماهرخ۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 139 دیسک گردن نداری؟ جسم سنگین بلند نکردی با اون دستت چیز سنگین نگه داشتع باشی ؟... مالش بده با روغن زیت ... دیشب یکم از دست شوهرم ناراحت شدم فک کنم بخاطر عصب باشه
raha_m70 عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5448 من فشارم پایین بود دکتر گفت نخور بخاطر همین گفتم 😮 عه؟ پس چیو تنظیم میکنه ؟ ضربان قلب؟😂 نمیدونم یه چیزیو تنظیم میکنه..... 💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 عه؟ پس چیو تنظیم میکنه ؟ ضربان قلب؟😂 نمیدونم یه چیزیو تنظیم میکنه..... نمی دونم منم😧😧بهتره سرخود نخورن استارتر😧😧😧 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸