2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پروپرانول ده بخور 

اگه فشار خونشون پایین باشه بده براشون

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

دیسک گردن نداری؟ جسم سنگین بلند نکردی با اون دستت چیز سنگین نگه داشتع باشی ؟... مالش بده با روغن زیتون ...و اینم بگم گاهی درد قلبی مشکلات قلبی به دست چپ قسمت داخلیش فک و گردن میزنه اگ خوب نشدی برو دکتر

فشار رو تنظیم می‌کنه 

من فشارم پایین بود دکتر گفت نخور

بخاطر همین گفتم 😮

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
من فشارم پایین بود دکتر گفت نخور بخاطر همین گفتم 😮

عه؟ پس چیو تنظیم می‌کنه ؟ 

ضربان قلب؟😂 نمی‌دونم یه چیزیو تنظیم میکنه.....

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
عه؟ پس چیو تنظیم می‌کنه ؟  ضربان قلب؟😂 نمی‌دونم یه چیزیو تنظیم میکنه.....

نمی دونم منم😧😧

بهتره سرخود نخورن استارتر😧😧😧