تنهای_shab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1878 عنوان باردارا بیاین 274 بازدید | 24 پست ۲۸هفتم از دیشب سمت راست کمرم درد میکنه همینطور کلیه راستم.هروقت ک میخاستم پریود شم این دردو داشتم.بنظرتون طبیعیه؟چیکارکنم؟ خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊 1401/04/31 | 16:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شانلی_aban عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5450 من ماه هشتم شروع شد این دردامم شروع شد... طرف راستمم بود اتفاقا.. تو پزیودیامم طرف راستم درد میگرف.. هنوزم درد دارم کمرم همون سمت تیر میکشه کلا وقتی دراز کشیدم میخام بچرخم یا بلند شم 💙♥💜
تنهای_shab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1878 منم این دردو گاهی دارم شما چند هفتته؟ خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
آوا۸۷ عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1781 من 20 هفته ام هر بار به طرفم درد میگیره دیگه تصميم گرفتم بیخیالش بشمدکترم گفت خیلی از دردای اینجوری بخاطر حرکت و چرخش بچه است بخصوص اینکه گفت بیشتر حرکتاش رو تا قبل سی هفته دارهاگه ترشحی نداری، لمه نداری، دردت تشدید نمیشه و... طبیعیه
تنهای_shab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1878 من ماه هشتم شروع شد این دردامم شروع شد... طرف راستمم بود اتفاقا.. تو پزیودیامم طرف راستم درد میگرف.. ... پس جای نگرانی نیست نه؟این روزا خیلی استرس زایمان زودرس میگیرم😑 خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
تنهای_shab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1878 26 به سلامتی.نی نی تون چیه😍 خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
تنهای_shab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1878 من 20 هفته ام هر بار به طرفم درد میگیره دیگه تصميم گرفتم بیخیالش بشم دکترم گفت خیلی از دردای ... ترشح که معمولا دارم همیشه.اما لک و خونریزی ن خدارو شکر خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
شانلی_aban عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5450 پس جای نگرانی نیست نه؟این روزا خیلی استرس زایمان زودرس میگیرم😑 نه عزیزم این چن وقت اخر عادیه دیگ... ب هرجی بیشتر فک کنی بدتر همون میشه... ب خودت استرس نده انشا... سر موقع بدون هیچ. مشکلی زایمان میکنی 💙♥💜
آوا۸۷ عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1781 ترشح که معمولا دارم همیشه.اما لک و خونریزی ن خدارو شکر اون ترشحهای بارداری مه هستشوقتی بد بو بشه، خونی بشه و... نگران نباشبارداری به همه اندامهای بدن فشار میاره فقط ریلکس کنتوجه کن ببین حرکت مردنت، بلند شدن و نشستنت، غلت زدنت تو خواب، جلو باد سرد و اینا بودی یا نهدر هر حال طبیعیهفندقی میجرخه، لگد میزنه
تنهای_shab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1878 نه عزیزم این چن وقت اخر عادیه دیگ... ب هرجی بیشتر فک کنی بدتر همون میشه... ب خودت استرس نده انشا... ... انشالله ک همه باردارا صحیح سالم نی نیشونو بغل بگیرن خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
تنهای_shab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1878 اون ترشحهای بارداری مه هستش وقتی بد بو بشه، خونی بشه و... نگران نباش بارداری به همه اندامها ... همون خودمم میگم شایدبخاطر باد کولره ک دردم گرفته.ولی خب پتو میکشم روم خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊