2777
2789
عنوان

اینجا وکیل داریم ؟

140 بازدید | 15 پست

میخوام اموال شوهرمو مصادره کنم  

چیکار کنم ؟  چقدر طول میکشه ؟ اگه اینکارو کنم خودش متوجه میشه  یعنی پیامکی چیزی براش میره 

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   
@کتی_جون1856    در تاپیک ایشون باید سوالتون رو بپرشی

مرسی عزیزم

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله متوجه میشه . شما مهرتو اجرا بذاری اول ایشونو در جریان میذارن 

عزیزم میخوام اگه بشه اول جلو حسابلش و ببندم بعد مهرمو اجرا بزارم 

میترسم تا من بخوام یه کاری انجام بدم بره هر چی داره بزنه به نام بقبه 

نه عزیزم اینطوری نمیشه شما نمیتونی همینطوری حساب ببندی و اموال مسدود کنی ابتدا باید مهرتو اجرا بذاری . اگه بعداز اجرا گذاشتن اموالشو به نام کسی بزنه جرمه یعنی معامله به قصد فرار از دین کرده و این خودش مجازات داره 

البته عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه و کار به اینجاها نکشه من چون سوال کردی گفتم 

مرسی عزیزم 

عزیزم یه سوال دیگه 

من حق طلاق ندارم    هیچ مدرکی هم ندارم  بخوام درخواست طلاق بدم مهریه میرسه بهم ؟

مرسی عزیزم  عزیزم یه سوال دیگه  من حق طلاق ندارم    هیچ مدرکی هم ندارم  ب ...

آره عزیزم مهریه مال زنه اصلا شما میتونی بگیری و جدا هم نشی و پیش همسرت  زندگی کنی . مهریه دینه به گردن مرد و باید پرداختش کنه چه زن طلاق بده و چه طلاق نده 

آره عزیزم مهریه مال زنه اصلا شما میتونی بگیری و جدا هم نشی و پیش همسرت  زندگی کنی . مهریه دینه ...

پس چرا میگن اگه حق طلاق نداشتهدباشی بهت مهریه نمیرسه و در صورتی میتونی مهرتو بگیری کع مرد خودش بخواد طلاق بده    یا در صورتی میتونی مهریه بگیری که ثابت کنی این ادم زندگی نیست 

نه عزیزم مهریه ربطی به طلاق و حق طلاق نداره. حق طلاق یعنی اینکه مرد به زن وکالت در طلاق بده و قید بشه که زن از طرف مرد برای طلاق وکیله  و این ربطی نداره به مهریه. مهریه به طلاق هم ربط نداره خیلیا مهریه گرفتن و طلاق هم نگرفتن . اون برای طلاق گرفتنه که کار زن سخته و باید ثابت کنه که این مرد مرد زندگی نیست 

مهربه طلب زن از شوهرشه و خدا خودش توی قرآن به اون اشاره کرده و کسی نمیتونه این حق رو از زن بگیره مگر ...

مرسی از راهنماییت عزیزم