2821
2789
عنوان

شغل اینترنتی

381 بازدید | 16 پست

سلام دوست عزیز کار آنلاین هست و فایل آموزش براتون ارسال میشه وبه فعالیت خودتون بستگی داره وااراده و تلاش خیلی مهمه  اگر مایل بودین بگین تا شمارم رو بدم و خوشحال میشم اگر همکار بشیم 

ممنون که وقت گزاشتین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اموزش چی؟

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بازاریابی شبکه ای؟

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
بله ولی نفیس و لدورا نیست . از اونا بهتره

شرکت تخفیفات یعنی؟

چه پوینت مثبتی نسبت به اونا داره ؟

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
اموزش تصویری نیست . پورسانتش بیشتره و محصولاتش هم خیلی بهتره 

من لدورا بودم قبلا خب کسی مجازی ازم نمی‌گرفت 

حضوری هم فامیل کسی پول نمی‌داد 

با این حساب اگر فکر میکنید کاری از دستم بر میاد و جای پیشرفت هست شماره رو ارسال کنید

من لدورا بودم قبلا خب کسی مجازی ازم نمی‌گرفت  حضوری هم فامیل کسی پول نمی‌داد  با این حسا ...

فقط فروش نیست . میتونین ارتباط سازی هم انجام بدین . بهتون یاد میدیم و کنارتون هستیم . درخواست رو قبول کنین شمارم رو براتون بفرستم

فقط فروش نیست . میتونین ارتباط سازی هم انجام بدین . بهتون یاد میدیم و کنارتون هستیم . درخواست رو قبو ...

خانم هستید؟