2777
2789
عنوان

دارم پریود میشم😭

490 بازدید | 31 پست

دلم خیلی گرفته حالم بده ای خداااااا چیکارداشت برات😭

۵ ماه رژیم گرفتم چقد بدبختی کشیدم ماه اول اقدام بودم رحممو قشنگ آماده کرده بودم گفتم بار اول میشم اما نشدم خدایا بچم گناه داشت چقد تنها بمونه.

خدایا غلط کردم تا الان جلوگیری کردم و نخواستم

هر کی گفت گفتم نمیخوام حالا زوده

حالا شوهرمم واریکوسل داره به راحتی باردار نمیشم.

خودم مقصرم انقد گفتن بیار گفتم نههههههه میخوام چیکار

خیلی ناراحتم کاش قبل رژیم فهمیده بودیم شوهرم واریکوسل داره بعد اون همه خرج میکردیم و وقت میذاشتیم.

چقد به شوهرم گفتم بریم آزمایشو بدیم هی گف بذار بعدا بذار بعد عید من که مشکلی ندارم

خیر سرم میخواستم واسه دخترم داداش بیارم

حس میکنم خدا دیگه نمیخواد بهم بچه بده

بچم تنها موند ای خدا😭

این ماه هم رژیمو کلا کنار گذاشتیم فکرمیکردیم حامله شدم

کاش رژیمو ول نمیکردیم اشتباه کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خوبه یه بچه داری البته به نظر فقط پسر برات ملاک بوده 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خب چرا شوهرت عمل نمیکنه

عمل پول میخواد ۷ الی ۸ تومن کم کمش هست تا ۱۰ تومنم میشه😔

دردم اینه کاش قبل رژیم و خرجایی که کردم و داروها و ذوق و شوقی که واسه تابستون داشتم میفهمیدم حداقل این همه دلم نمیسوخت

عمل پول میخواد ۷ الی ۸ تومن کم کمش هست تا ۱۰ تومنم میشه😔 دردم اینه کاش قبل رژیم و خرجایی که کردم و ...

خداروشکر تو یکی داری من اون یکی هم ندارم 😭

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
نگران نباش عزیزم خدا بزرگه، پیش خدا کاری نداره، انشاالله که دوباره باردار میشی، هیچوقت ناامید نشو دو ...

قربونت برم مهربون خیلی ناراحتم هیچ وقت تو زندگیم انقد ناامید و درمانده نبودم دخترم چقد ماه رمضونا سر افطار یا الانشم موقعه اذان یا جاهای زیارتی میریم همش اولین چیزی که میگف این بود که خدا تو شکم مامانم یه داداشی برام بذار خدا به دخترمم نگاه نکرد اصلا من بد بخاطر دخترم بهم نداد

حالا خوبه یه بچه داری البته به نظر فقط پسر برات ملاک بوده 

ملاک بودن مهم نیس من بخاطر دخترم چون همش میگه من داداشی میخوام داداشی برام بیار گفتم جفتمم جور بشه اگرنه بچه آدم هر چی باشه برای مادرو چدر عزیزه چه فایده که تا شوهرم درمان نکنه من باردار نمیشه افسووووووس که دیر فهمیدم

ملاک بودن مهم نیس من بخاطر دخترم چون همش میگه من داداشی میخوام داداشی برام بیار گفتم جفتمم جور بشه ا ...

چه جالب فکرمیکردم دختر بچه ها خواهر بیشتر دوس دارن، خدا کنه برسی بهش

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

قربونت برم مهربون خیلی ناراحتم هیچ وقت تو زندگیم انقد ناامید و درمانده نبودم دخترم چقد ماه رمضونا سر ...

زنده باشی عزیز دلم، نگران نباش عزیزم، مطمین باش که دوباره خدا بهتون بچه میده، هیچوقت ناامید نباش و بسپارش بخدا، هیچ کار خدا بی حکمت نیست عزیزم، استرس نداشته باش و فقط توکلت به خدا باشه عزیزم، برات دعا میکنم. 

چه جالب فکرمیکردم دختر بچه ها خواهر بیشتر دوس دارن، خدا کنه برسی بهش

فقط میگه داداش انگار دست منه

نمیدونم خدا برام چه تقدیری بهم زده

ناراحت دخترمم

خیلی خیلی تنهاس با درو دیوار حرف میزنه و بازی میکنه