2777
2789

من نمی دونم شما به پس مانده کره حیوانی چی میگین ما ترکا تورتا می گیم بزنی دلمه عالی میشه دلمه برگ انگور.  سبزی هم تره شوید مرزه  ادویه کاکوتی گل محمدی زرد چوبه پیاز سرخ شده داخلش سیر برنج میانه با لپه پخته وروغن یذره ماست اگه تورتا نداشتین

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلمه برگ ؟

من گوشت و پیاز  سرخ میکنم با ترخون ریحون مرزه نعنا گشنیز و شوید و لپه و برنج برای مواد داخلش 

برگه هام میجوشونم یکم تغییر رنگ بده

بعد برا سسش یه پیاز رنده میکنم سرخ میکنم رب و ادویه و آب مرغ (حتما) یکم غلیظ بشه کافیه 

شیره و رب انار و سرکه و شکرم مخللوطش رو  ۱ لیوان درست میکنم اندازه هاشو چشمی زدم

بعد روی دلمه ها ک پیچیده شده یه جسم سنگین باید گذاشت و سس ها رو میریزم روش و اول بجوش بیاد بعد کم میکنم زیرشو

دفعه اول با ایت روش درست کردم خیییییلی خوب شده بود بهترین دلمه عمرم بود 😋😂

دلمه برگ ؟ من گوشت و پیاز  سرخ میکنم با ترخون ریحون مرزه نعنا گشنیز و شوید و لپه و برنج برای م ...

شما اهل کجایین؟

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

دلمه برگ ؟ من گوشت و پیاز  سرخ میکنم با ترخون ریحون مرزه نعنا گشنیز و شوید و لپه و برنج برای م ...

مامانم با لوبیا چیتی میپخت بجای لپه اونم عالی میشد 

بعضیام عدس و کشمش میزنن

ممنون عزیزم همینومیتونیم به جای برگ توگوجه وفلفل دلمه وبادمجون بزاریم؟بعداین که برنجولپه روبایدجداگونه بپزیم؟برنجوبه صورت کته؟

ممنون عزیزم همینومیتونیم به جای برگ توگوجه وفلفل دلمه وبادمجون بزاریم؟بعداین که برنجولپه روبایدجداگو ...

برنج باید زنده برداری نباید نرم بشه 

لپه ام بله جدا گونه میپزن

نمیدونماین مواد  تو فلفل و بادمجون شاید بشه حالا امتحان کن یبار شاید بشه من درست نکردم تا حالا

چرا؟ اصفهان 

دیدم سبزیاتون زیاده پرسیدم دستور پخت کجاست