2777
2789

جا نمیشد بنویسی 😕

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.

هر چه دل تنگت میخواهد بریز بیرون

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظره من ک هیچ ادمی زشتی وجود نداره

خواهرتونم یا حسادت میکنه و به نظره خودش شما از اون قشنگ تری یاببخشید ک اینو میگم عقل درست و حسابی نداره ک تو جمع دم از خوشگلی و زشتی میزنه

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و منــــــ💔

سلام عزیزم مگه خوشگل تر باشه چی میشه؟

ما چهارتا خواهریم هممون قیافه هامون خوبه

مثل شما هرکس یه نظری داره بعضیا میگن من بعضیا خواهرا دیگم

ولی از نظر من یکی از خواهرام خیلی خوشگله  برا عروسیم پیشنهاد دادم یه ارایشگاه رفتیم چهارتایی اون خواهرم  بقدری خوشگل شدع بود بقدری چشماش قشنگ بود که من عروس میگفتم مثل عروسکا شده 

چرا باید از زیبایی خواهرم ناراحت باشم

حالا مثلا من زیبا تر از خواهرم باشم

بقیه رو تو خیابون چیکار کنم 

این همه دختر خوشگل که من زن میگم چقد زیبان 

بنظرم  ارزش خودت رو تو زیبایی نبین قرارنیست چون خواهرمون زیبا تره چیزی از ما کم بشه

ارزش ما به شخصیت و انسانیتمونه 

به مهربونی به تفکرمون به اعتقادامون به انسانیتمون 

اگه خواهرتم ادم بدجنسی هست که همش تو جمع  بهت حس بدمیده من خوشگلم من خوشگلم میکنه  یبار برا همیشه همونجا تو چشاش نگا کن بگو قربونت برم باور کن قیافت خوبه خوشگلی چرا اینقدر اصرار داری ثابت کنی به همه یکم اعتماد به نفس داشته باش 

بهتم گفت زشتی واقعا باهاش برخورد کن 

مگه ازش میترسی 

بگو نمیدونم چی داره بهت فشار میاره ولی هرچی هست دلیل نمیشه بیشعوریتو به نمایش بزاری 

چرت پرتم گفت که حسودی میکنی اینا 

بگو به ادمی مثل تو حسودی کنم؟ تو به خواهر خودتم رحم نمیکنی برا خود نمایی خواهرتو میخوای خراب کنی

دعوا میخواد بشه هرچی بشه کوتاه نیا تا دفعه دیگه جرئت نکنه چزتو پرت بگه

بهتم گفت زشتی واقعا باهاش برخورد کن  مگه ازش میترسی  بگو نمیدونم چی داره بهت فشار میاره ...

الان باهاش قهر کردم و میخام رو بهش ندم دلم خیلی شکستس حالا من که زشت نیستم ولی این بیرحمیه که حتی یکی زشت باشه اینطور بگی تو روش کاش خواهرم نبود کلا تو فامیل جایگاهی نداره و طرد شده و از روی مجبوری همه باهاش خوبن کاش خواهر منم نبود تا کلا میتونستم کنارش بذارم مثل بقیه