2777
2789
عنوان

دوستان قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 5768 بازدید | 600 پست
@پاییزمهر     @niloo_64     @aram_maman     @maman_ali94 &nb ...

مرسی ساراجان که صدام زدی😘😘😘

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سحر جون🥰کار خوبی کردی عزیزم 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
شرمنده 🤣

این تایپیک هم شد مثل قبلی دختر 😆😆 از دست تو 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
این تایپیک هم شد مثل قبلی دختر 😆😆 از دست تو 

⁦🙃🙃🥺🤡

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

سحر جون تو اون تایپیک در مورد نحوی برخورد گشت ارشاد صحبت شد خواستم اینجا نظرمو بدم 

من تجربه ی هر دو نوع پوشش و دارم تقریبا تا سن 22سالگی کاملا آزاد بودم البته بد لباس نمی پوشیدم، اصلا آرایش نداشتم ولی مانتوهای کوتاه و.... و از همین مدل تیپ هایی که اون موقع ها مد بود میزدم با اینکه نمازها و روزه هام سرجاش بود و اگه کسی ظاهرم و میدید محال بود لحظه ای به این فکر کنه که من اهل نماز و روزه ام ولی از لحاظ ظاهری خیلی اهل رعایت نبودم تا اینکه بنا به دلایلی همون سالها متحول شدم و پوششم تغییر کرد می خوام بگم  تجربه ی هر دو نوع پوشش و دارم و کاملا با پوست و گوشتم حس و حال آدم هایی که به این شکل باهاشون برخورد میشه و درک میکنم بیشتر دین زده و دین گریز میشن چون همه چیز و ربط میدن به خدا و ائمه در صورتی که پیامبرمون به خوش خلقی و مهربونی شهره بودن و با آدم های جاهل اون دوره هم با مهربانی رفتار میکردن و این مدل رفتار اصلا جایگاهی تو دینمون نداره👎... امر به معروف و نهی از منکر شرایط خاص خودش و داره تو قرآن هم داریم اول نفس خودت و دریاب بعد برو سراغ امر به معروف👌 تا وقتی من ظاهر و باطنم باهم همخونی نداره چطور میتونم کسی و دعوت به معروفش کنم🫤 وقتی یه درخت از بیخ و ریشه بیماره چطور میشه با زدن سرشاخه هاش آفت و از اون درخت دور کرد🧐

من با اینکه باید کشور قانون مند باشه هیچ مشکلی ندارم بهرحال داریم تو یه کشور اسلامی زندگی می‌کنیم و باید پایبند دستورات دینمون باشیم ولی از راه درستش

خیلی حرف واسه گفتن دارم ولی 🤐🤫

سحر جون تو اون تایپیک در مورد نحوی برخورد گشت ارشاد صحبت شد خواستم اینجا نظرمو بدم  من تجربه ی ...

با حرفات موافقم میناجون 🌹.به نظرمن قانونی که درست نباشه باید عوض بشه . مثلا دختری که به خاطر رفتن به استادیوم آزادی با لباس پسرونه محکوم به حبس شده بود و به همین خاطر خودش رو آتیش زد ،چه گناهی داشت ؟چی میشد که زنان هم راحت به استادیوم می رفتن .این چه قانونیه آخه..

تو مشهد هم  به خانم هایی که می خواستن مسابقه رو ببینند ،  اسپری فلفل زدن ..

درصورتی که زنان خارجی با آزادی تمام حق دارند وارد استادیوم  آزادی بشن .

موضوع حجاب هم همینه ،اصلا زور و تهدید کار نمی کنه 

و اتحاد مردم رو از بین میبره .

مینا جون

سحر جون

منم باهاتون کاملا موافقم👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

بنظر من هیچ اجباری نباید وجود داشته باشه

الان ما حریم خصوصی نداریم 

تو چاردیواری خونمونم دخالت میکنن 

من خودم خیلی مذهبی نیستم و پوششم معمولیه اما دیدم خیلیارو به اسم حجاب کارهای خارج از عرف انجام دادن

نمیدونم چرا دین گریز میکنن آدمو😔😔

خیلی رفتاراشون بده 

واقعا انسانی نیست این حرکات

بچه ها من ماه قبل  از عکس رنگی دوم پریود شدم

ماه بعد ۲۸ ام

این ماه نشدم هنوز

چون شرایطم جوریه که تغییرات زیاد دارم حس میکنم پریود میشم 

امادیشب کتاب قران جیبیم که کنار تختمه و اغلب دلم بگیره یا بخوام چیزی رو بفهمم بهش تفال میزنم (همیشع معنیش رو میخونم)

باز کردم و این صفحه باز شد….

میدونم باردار نیستم چون علایمم پریودیم رو دارم اما برای عجیب بود که خدا چقدر قشنگ باهام حرف میزنه

بچه ها من ماه قبل  از عکس رنگی دوم پریود شدم ماه بعد ۲۸ ام این ماه نشدم هنوز چون شرایطم جوری ...

وااای حنا دخترت دعات مستجاب شده منم همیشه قرانو باز میکنم تا صدای خدارو بشنوم به زودی مادر میشی

موهای تنم سیخ شد

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بچه ها من ماه قبل  از عکس رنگی دوم پریود شدم ماه بعد ۲۸ ام این ماه نشدم هنوز چون شرایطم جوری ...

برات دعا می کنم عزیزم که همونی که می خوای بشه .چه جالب که این صفحه برات اومده😍.ان شالله که خیر باشه و به زودی بهمون خبرای خوب بدی .❤