تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭 آن روز در دلم حال و هوایی میشود ناب !🖤 امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔 ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»
کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭 آن روز در دلم حال و هوایی میشود ناب !🖤 امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔 ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭