2777
2789

بخیه داخلی بود دراومده بود یه سرسوزن هم فک کنم گوشت اصافی ازداخل دراومده بعدشم بخیه های بیرونی هم دقیقاورودی واژن احساس میکنم همین الان کنده بشن بخیه هادرنیومدن ولی زخمم انگاری بازشده!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

برو دکتر

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

چیکارشون داری تو فقط بهداشت و رعایت کن وسشوار بگیر

متاسفانه اینه یادگرفتم نخندم💔حتی اگ فاز گرفتم با یه جووک🖤تا بلند خندیدم محکم دستم و گاز گرفتم.# یاس                                      تورک قیزی🖐️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر

امروزجمعس موندفردا برم!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
چیکارشون داری تو فقط بهداشت و رعایت کن وسشوار بگیر

خب اگه خوب نشن یااون گوشت اضافی خیلی زشت میشه ایشالله خداازدکتره نگذره بدبختم کرد!

امروزجمعس موندفردا برم!

همون فردا برو

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
سلام حتما دکتر برو، بیمارستان دولتی بودی؟

میرم ولی امروزجمعس موندفردا

اره چون دولتیه بایدجون ادمو بگیرن خداازشون نگذره!

نترس پماد تترا سایکلین بگیر بزن روش.نوار بهداشتیتو زودبه زود عوض کن سرفه وعطسه محکم نکن.چهارزانو نشین.حتما دوش بگیر واونجارو با سشوار خشک نگه دار. تا ۳روز اول با ابو بتادین شستوشو داده بشه بعد تایک هفته با ابو یکم نمک،بعد ۱۰ روزم دیگه کاری نمیخواد بکنی اگه این مواردو رعایت کنی به مرور کامل خوب میشه.

من مامام

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
خب اگه خوب نشن یااون گوشت اضافی خیلی زشت میشه ایشالله خداازدکتره نگذره بدبختم کرد!

پماد داد بهت؟ی پمادی بود ب من داده بود دکتر الان اسمش یادم نیس

متاسفانه اینه یادگرفتم نخندم💔حتی اگ فاز گرفتم با یه جووک🖤تا بلند خندیدم محکم دستم و گاز گرفتم.# یاس                                      تورک قیزی🖐️

بعدمیگن چرامیگین سزارین بهتره...عزیز دلم نگران نباش فردا برو یه دکتر معاینت کنه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
همون فردا برو

فقط دعاکن اون چیزی که فک میکنم جوشت اصافی ونباشه واحتیاجی به عمل دوباره نباشع!

میرم ولی امروزجمعس موندفردا اره چون دولتیه بایدجون ادمو بگیرن خداازشون نگذره!

متاسفانه خیلی بد انجام میدن چون اکثرا دانشجوان و کار یاد میگیرن و دکتر خودش انجام نمیده  چند تا خانم میشناسم اونا هم همین مشکل براشون پیش اومده بود.

بعدمیگن چرامیگین سزارین بهتره...عزیز دلم نگران نباش فردا برو یه دکتر معاینت کنه

ربطی نداره من سزارین ام و دکتر خوبی داشتم خیلی خوب بخیه ام. بیمارستان دولتی چه برای طبیعی چه سز خوز نیست خیلیا میشناسم با طبیعی تم عوارض خ بدی داشتن حتی به بچه هاشون آسیب رسیده، در ضمن یادمون نره همه خانمها ممکنه نتونن طبیعی انجام بدن...

نترس پماد تترا سایکلین بگیر بزن روش.نوار بهداشتیتو زودبه زود عوض کن سرفه وعطسه محکم نکن.چهارزانو نشی ...

ینی گوشت اضافه وبخیه وهام خوب میشن چهارزانو نمیشینم ولی خب بخاطرشیردادن نصفه نیمه میشینم!

2790
2778
2791
2779
2792