2821
2789
عنوان

تاول

192 بازدید | 11 پست

سلام خانما وقتتون بخیر . من چند روز پیش با خارش شدید دستم از خواب بیدار شدم و همش دستمو میخاریدم  بعد از ظهر متوجه شدم که یه مقدار دستم سرخ شده و دون دون های ریز داره چون قبلا تجربه ی قارچ داشتم و با سیر درمان کردم باز هم سیر رنده کردم و روش گذاشتم بعد از نیم ساعت خارشش گرفته شد و من سیر برداشتم اما سوزش شدید داشتم و دستم تاول زد . تقریبا بعد از دو الی سه روز تاولم ترکید و دیروز که دستمو با آب و صابون میشستم همون قسمت که تاول داشت و پوستش تیره شده بود کاملا پوستش کنده شد. الان اون قسمت خیلی میخاره پماد تتراساکلین ، هیدروکورتیزون وتریامسیون اونو زدم اما همچنان خارش شدید دارم نمیدونم چیکار کنم راهنمایی کنین لطفا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه سوراخ داشته حتماجای گزیدگی بوده

یکم جوش شیرین رو با آب قاطی کن بزن بهش

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

وای خیلی بد شده که حتما برو دکتر چقدر بزرگه!!

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
اگه سوراخ داشته حتماجای گزیدگی بوده یکم جوش شیرین رو با آب قاطی کن بزن بهش

آره یه تاولم انگار سوراخ بود چون رفتم حموم تاولم بزرگ تر شده بود انگار توش آب رفته بود الان عکس دوم بعد از کنده شدن کامل پوستش سیاه شدمه اما خارشش دیوونم کرده