2777
2789
عنوان

شوهر بد

602 بازدید | 16 پست

من ۳ سال عقدم

آگه یه شب پیش شوهرم نباشم باهام دعوا میفته و

منو چک میزنه یا موهامو میکشه و..بعدا هم میگه حق بامن بود نباید باهات آشتی کنم

حالا آگه خاهرش رو بخاطر کارخلاف بزنه(ر ا ب ط ه با دوست پسر ) .میگه خاهرم حق داره آشتی نکنه

چرا جدا نمیشی؟؟

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالم و ادم حق دارن بجز تو 😑😐

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵         

عقدی وکتکت میزنه؟هنوزم باهاشی؟

متاسفانه اینه یادگرفتم نخندم💔حتی اگ فاز گرفتم با یه جووک🖤تا بلند خندیدم محکم دستم و گاز گرفتم.# یاس                                      تورک قیزی🖐️

مشکل از شوهرت نیست

مشکل از شماست که هنوز  خونه زندگیت نرفتی و کتک میخوری و جدا نمیشی

تا این حد خفت رو می‌پذیری برای چی؟ چی داره؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

وفتی خودت به خودت حق نمیدی توقع داری اون بهت حق بده؟ 

واقعا به چه قیمتی شوهر میکنین شماها ؟ تو نی نی سایت میام فقط حرص میخورم همه بچه سال شوهر کردن همه هر تحقیری رو تحمل میکنن 

مال کجایین شماها؟ خانواده هاتون چطورین؟ 

یه بزرگتر عاقل ندارید راهنماییتون کنه؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
وفتی خودت به خودت حق نمیدی توقع داری اون بهت حق بده؟  واقعا به چه قیمتی شوهر میکنین شماها ؟ تو ...

شمال

۲۳ سالمه

خانواده هامون ک درارتباطه نیستن باهم. حتی بامن.همه الان میگن راضی نیستیم