2777
2789
عنوان

بیاین کمک😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 33 پست
به مامان بابام چی بگم نمیگن انتخاب خودت بود پس چیشد چقد باید حرف بخورم..

بگو اون موقعی که انتخاب کردم این آدم نبود بعد هم اصلا زندگی خودته به اونا ربطی نداره مهریه تو چقدره اگه پول داری و میتونی یه خونه کوچیک و جدا بخر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ؟ خودت میخوای اینجوری باشه یا اینو میگی که قبول کنه طلاقت بده ؟

نه چون نداره بده

اگه داشت هم نمیگرفتم

همونطوری که از اول زندگی مشترک حتی نشونمم مصنوعی بوده کم توقع بودم الانم همونطوریم نمیخوام بگه عقده پول داشت

میخوام تا اخر عمر حسرت بخوره ک چرا منو از دست داده

حالا بگو ببینم خودت که وسوسه نشدی یوقت بکشی ؟ شدی ؟

بارها خواستم خودمو بکشم مخصوصن یه مدت خیلی درگیرش بودم ولی چون خواهرم باردار بود همش ب این فک میکردم که نکنه بچش بیوفته و هی پشیمون میشدم

من خیلی وقته تو فکرشم

ولی نمیخوام واسه خونوادم باعث دردسر شم

بارها خواستم خودمو بکشم مخصوصن یه مدت خیلی درگیرش بودم ولی چون خواهرم باردار بود همش ب این فک میکردم ...

وای نه عزیزم آخه یه آدم مزخرف انقدر ارزش داره که خانوادت حسرت دخترشون رو دلشون بمونه نکنی این کارو باور کن هنوز جایی نیستی که نشه هیچ چیز رو درست کرد نیازی به این کار نیست 

خودت یوقت وسوسه نشدی که مواد بکشی ؟ آخه انگار تاپیک های قبل میگفتی خودت هم اعتیاد پیدا کردی ؟

وای نه عزیزم آخه یه آدم مزخرف انقدر ارزش داره که خانوادت حسرت دخترشون رو دلشون بمونه نکنی این کارو ب ...

باورت میشه من داشتم معتاد میشدم

هنوزم بدن درد دارم

باورت میشه من داشتم معتاد میشدم هنوزم بدن درد دارم

یا خدا واسه همینه میگم ول کن این زندگی رو برو چون آتیش کار شوهرت داره گریبان تو هم میگیره اونوقت خدایی نکرده میشی یکی مثل اون نابود میشی بیا واقعا طلاق بگیر حرف و سرزنش بقیه هم بیخیال شو اون تورو نابود میکنه الان نکنه مطمئن باش یه روزی بلاخره میکنه