2777
2789
شخصیتت تو زندگی خودت اذیتت میکنه ؟🤔 فک میکنم از شخصیتت اذیت میشی و تو مجازی اون چیزی که میخای باشی ...

نه راحتم باهاش 

ولی خب دوست ندارم احساساتمو در میون بذارم رو در رو 

مجازی راحتم ولی همون شخصیت خودمو ترجیح میدم وگرنه میتونم عوضش کنم.

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهوم تا اینجا فعلا برونگرا نداشتیم 🤔😂

برونگرا ها الان خوابن...دارن انرژی جمع می کنن😬😂

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

همسر سابقم intj بود، خیلی رابطه عاطفی براشون پر چالشه

من entp هستم.

الان تاپیکاتو نگاه کردم، منم سمپادی و المپیاد ریاضی بودم سالها پیش

امیدوارم هدفهای بزرگت رو فراموش نکنی و بلندپرواز باشی 

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
همسر سابقم intj بود، خیلی رابطه عاطفی براشون پر چالشه من entp هستم. الان تاپیکاتو نگاه کردم، منم س ...

بالاخره ی برونگرا 

اره تو روابط intj بنظرم بهتره با یکی باشن ک مثل خودشونه 

شخصیت تو و همسر سابقت خیلی باهم فاصله داشته 🤔

عوووو مدالم اوردیییی ؟ 🥲

عمرا فراموش کنم 🤌🏻

مرسی ازت جیگر 

بالاخره ی برونگرا  اره تو روابط intj بنظرم بهتره با یکی باشن ک مثل خودشونه  شخصیت تو و ه ...

مطمئن نیستم هر دو مثل هم باشه بتونن بسازن

ما اتفاقا شباهت های خاص خودمون رو داشتیم

هر دو در یک زیر گروهن. Intj و entp

نه متاسفانه، مرحله دوم رو مویرگی قبول نشدم

ولی خاطرات خوبی دارم از کلاسای المپیاد و جوی که مدرسمون داشت. 

آفرین بهت دختر

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته