2777
2789
عنوان

امشب شوهرم

680 بازدید | 24 پست

امشب بعد از رابطه مون...من به خاطر مدرسه پسرم ک میره پیش دبستانی و کلا مشکلات زندگی یکم باهاش حرف زدم در واقع میخواستم دلم اروم شه دردو دل کنم باهاش ...ولی شوهرم فقط گفت نمیدونم.. باورتون میشه ؟فقط همین حرفو زد و گرفت خوابید من گفتم لااقل یه جمله بگو فقط ک دلم اروم شه بعد به زور با چشمای بسته گفت برو بخواب ..من گفتم بگو همه چی درست میشه ...به زور جمله مو تکرار کرد گفت همه چی درست میشه ...من خیلی ناراحتم چرا اینجوری کرد ازش بدم میاد چی میشد یکم با من دردو  دل میکرد حتی اگه خوابش میومد ..پس عشقی ک میگن کو ...همین موقع ها باید باشه دیگه ...تازه کلا زیاد محبت به من نیست ..با اینکه خودش میگه عاشق من بوده ...بنظرم عشق نبوده هوس بوده  من اگه مرد بودم هر روز به خانومم محبت میکردم 

بابا خدایی درک کنید 🤦کم گیر بدین 

انصافا زندگی سخت شده طرف خسته بوده خوااابش میومده! 

میگی حتی اگه خسته بود بشینه درددل کنی ؟ چرا بی منطقی ؟ 

🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر مردهای ایرانی بدرد نخور شدن..  فقط درصدکمی خوبن که اونم گیر ما نیامد..  حیف زندگیمون که با اینها تباه شد... 

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

باباااا خسته بوده خوابش میاد و بعد رابطه ... دیگه توانی برا دردل نمونده که.. 

درک‌کن شرایط رو 

بیخودی گیر نده 

خودتم ناراحت نکن که حتما دوستم نداره و .‌‌.. 

شرایط مناسب برای حرف زدن نبوده

https://eitaa.com/ehsaniiii68کانالم*خانم معلم*

بابا خدایی درک کنید 🤦کم گیر بدین  انصافا زندگی سخت شده طرف خسته بوده خوااابش میومده!  م ...

یه جمله یا یه نوازش و بوسه ی کوتاه وقتی نمیبره واقعا ولی تاثیرش زیاده. مسئله اینه که ما گاهی تعمدا بعضی چیزا رو از هم دریغ میکنیم.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
یه جمله یا یه نوازش و بوسه ی کوتاه وقتی نمیبره واقعا ولی تاثیرش زیاده. مسئله اینه که ما گاهی تعمدا ب ...

اخه ایشون نمیگن که محبت نکرده 

میگن بعد اینکه درباره همه چی حرف زدم چرا با اون حال خواب آلود و خستگی ننشسته منو دلداری بده ! 

بعد رابطه تو اوج خستگی درددل اخه😐

این حرفارو میذاشتی بعد شام و چایی میزدی

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
اخه ایشون نمیگن که محبت نکرده  میگن بعد اینکه درباره همه چی حرف زدم چرا با اون حال خواب آلود و ...

گاهی وقتا نیازی نیست حتما صحبتی در جریان باشه. یه بغل کوتاه هم کفایت میکنه. یا نهایتا با روی خوش بهش میگفت فردا صحبت میکنیم حتما ولی بی محلی واقعا بدترین عکس‌العمله.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
گاهی وقتا نیازی نیست حتما صحبتی در جریان باشه. یه بغل کوتاه هم کفایت میکنه. یا نهایتا با روی خوش بهش ...

بیمحلی نکرده !! 

حتی گفته بگو همه چی درست میشه گفته همه چی درست میشه 

چشماش داشته بسته می‌شده ! 

واقعا با اینکه طرفدار حقوق خانما هستم ، اما گاهی از ته دلم شکر میکنم که مرد نشدم 😐