2777
2789

دیشب یه عروسی بودیم زنه تو مراسم شوهرش شرکت داشت وحتی ارایشگاه هم رفته بود وقشنگ میرقصید خودش ۲۵ساله بود هووش ۲۴ساله

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خیلی خیلی ضعیفید چطور تونستی 3تا بچه بزرگ کنی وقتی این همه ناتوانی ازحق خودت وزندگیت دفاع کنی ای ...

من از اول نتونستم الانم که 10ساله از زندگیم میگذره که اصلا نمیتونم دعا کنید برام منم بتونم از حقم دفاع کنم

دیشب یه عروسی بودیم زنه تو مراسم شوهرش شرکت داشت وحتی ارایشگاه هم رفته بود وقشنگ میرقصید خودش ۲۵ساله ...

ببخشید یعنی مرده دو تا زن داشت درواقع؟؟؟ باورم نمیشه؟ علت ازدواج دومش چی بود؟ زن اولیه عین خیالش نبود؟ مگه میشه؟؟؟؟!!!

دیشب یه عروسی بودیم زنه تو مراسم شوهرش شرکت داشت وحتی ارایشگاه هم رفته بود وقشنگ میرقصید خودش ۲۵ساله ...

وای خدا  مردم چقدر قوین نه به اونا و نه به من 

من از اول نتونستم الانم که 10ساله از زندگیم میگذره که اصلا نمیتونم دعا کنید برام منم بتونم از حقم دف ...

من شوهرم پارانویید داشت اول زندگی خیلی اذیت شدم تهمت وکتک حتی خانوادش هم میدونستن بچشون مریضه بازم اونا بهم تهم زدند کم کم به دل شوهرم راه اومدم باورتون نمیشه الان مریضیش ۸۰درصد خوب شده بازم بهم گیر میده ولی خیلی کم رفت امدش رو با خانوادش کم کرد همیشه احساس میکرد که من دارم بهش خیانت میکنم ....واقعا هرکی رو نگاه میکنم تو زندگیش مشکلات داره ولی خیانت مرد چیزیه ه واقعا زن رو داغون میکنه 

ببخشید یعنی مرده دو تا زن داشت درواقع؟؟؟ باورم نمیشه؟ علت ازدواج دومش چی بود؟ زن اولیه عین خیالش نبو ...

اره دیگه زن دومش رو از رو عشق عاشقی گرفته بود خاک برسر

من شوهرم پارانویید داشت اول زندگی خیلی اذیت شدم تهمت وکتک حتی خانوادش هم میدونستن بچشون مریضه بازم ا ...

نمیگن صبر داری گنج داری خداوند جواب صبر تو داد