2777
2789
عنوان

لب بزرگ زشتع؟؟؟

425 بازدید | 12 پست

بهم میگن ژل زدی

یعنی بده؟

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگ طبیعی زیباعه 

لب خرسی ژل زده نه اصلا 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

نه الان تعریف محسوب میشه

وای اخه از لب ژل زده متتفرم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
برامن خیلی گنده حساب میشه؟؟؟ دهنم کوچیکه ولی خیلی گوشتیه لبم

چه لبت جیگریه استغفرالله اخر شب تحریک شدیم 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

چه لبت جیگریه استغفرالله اخر شب تحریک شدیم 

🤣🤣🤣🤣وای 

یعنی خوبه؟؟؟من از لب بزرگ متنفرم

امروز یکی گفت ناراحت شدم 

🤣🤣🤣🤣وای  یعنی خوبه؟؟؟من از لب بزرگ متنفرم امروز یکی گفت ناراحت شدم

اره عزیزم

چرا ناراحت شی بابا مردم حسودت 

لبات خیلی نازه 

مردم میزن ژل میزنن لبشون اینطوری شه 

نهه خیلی خوشگل و جمع و جوره درعین حال گوشتی

دهنم خیلی کم باز میشه 

تو دندونپزشکی همیشه مشکل دارم

خدا یه چاک نداده به دهنم

ولی خیلی گوشتیه

امروز یه نفر گفت ژل زدی ناراحت شدم

چون از لب خیلی بزرگ واقعا متنفرممم

دهنم خیلی کم باز میشه  تو دندونپزشکی همیشه مشکل دارم خدا یه چاک نداده به دهنم ولی خیلی گوشتی ...

ن اتفاقا باید خوشحال بشی واقعا قشنگه لبت😍

الان همه میرن ژل میزنن ولی مال تو خدادای اندازس ن باریک ن گنده فقط گوشتی و جمع و جور