2777
2789

اقا یه رمان جدید ارباب خونبسی و اینا بگید خوابم نمیبره

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اقا یه رمان جدید ارباب خونبسی و اینا بگید خوابم نمیبره

او ارباب است تو هم ازین ژانر خوشت میاد؟

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه
او ارباب است تو هم ازین ژانر خوشت میاد؟

اره لعنتی اکثرشونو خوندم البته قدیمیاشون

ارباب سالار 

عروس خونبخس گلناز و اسم پسره باکلاس بود یادم نیست 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

Don't cry mommy/door lock/call گریع نکن مادر درمورد دختریه که بهش تجاوز میشه خیلی غمگینه بقیه هم هیجانی خفنه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اره لعنتی اکثرشونو خوندم البته قدیمیاشون ارباب سالار  عروس خونبخس گلناز و اسم پسره باکلاس بود ...

منم خیلی خوشم میاد خیلی باحالن مرسی گل واسه معرفی کتاب

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه
منم خیلی خوشم میاد خیلی باحالن مرسی گل واسه معرفی کتاب

خواهش عزیزم منم ممنونم🤗

2790
2778
2791
2779
2792