2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین ببینین شانسو😭

111 بازدید | 5 پست

با دوستم قرار شد بریم خرید اون رفته بود اموزشگاه کار داشت گفتم من زودتر از خونه میزنم بیرون ک به تاریکی نخوره خلاصه رفتم بعدش اومد رفتیم خرید  وتمام شد موقع برگشت گف فلانی من با پسرعمم اومدم همونکه خواستگارمه خونمون بوده منو رسونده اومده دنبالمون که از دور مراقبمون باشه چون ما اینجوری نیستیم خیلی تنهایی جایی بریم دیدم پشت سرمونه منم خونوادم زنگ میزدن ک شبه کجایی پی کلی استرس داشتم دیدم پسره گف اینجور زشته بذارید برم ذرت مکزیکی واینا بخرم منم هم عجله داشتم هم میلی نداشتم گفتم زحمت نکشید وفلان اون خودش رفت ماهم توبازار بودیم دیدم شانس تا اومد تا بده دست من همینکه میگفتم ن دستتون درد نکنه نمیخورمو فلان دیدم یکی از فامیلا ک چن ساله ندیدمش ومتوجهش نشدم اسممو صدا کرد بار اول فک کردم اشتباه میکنم باردوم اصلا نگاش نکردم ودویدم ینییی پاک آبروم رفت😭زورم میاد اش نخورده دهن سوخته شدم حالا اون چ میدونه من اهل دوس پسر نیستم میگ عه فلانی با ی پسری بود دوستشم باهاش دارم میمیرمممم بعد از کلی فکر فهمیدم ک کی بوده چون شب بود نتونستم خوب چهرشو ببینم خداا چرا اخه

کار بدی نکردی

ولی درکت میکنم 

اگ چیزی گف بگو من نبودم اشتباه کردی

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید میموندی وقتی میومد جلو پسره رو به عنوان نامزد دوستت معرفی میکردی

میدونی هول شدم اصن شک کردم اون باشه چون شهرما کوچیک نیس بعد تاحالام فامیل ندیدم توش بیشترشون شهرای دیگ ان  بعد مثلا من زیاد باهاش هم کلام نبودم متاهله زن پسرعمومم هست🤦‍♀️